Ikke så længe siden læste jeg i Funzine (Blader til turister i engelsk), at som turist bør forsøge at få en invitation til et middagsselskab eller søndag frokost med nogle lokale, da det er sandsynligvis den bedste måde at komme til at kende de lokale folk og for at få en smag af den lokale gastronomi. Du er inviteret!

Familiebesøg i BudapestTidspunktet bestemmer du nogenlunde selv… enten hverdage efter 18:00 eller når som helst lørdag eller søndag. Du besøger et ægtepar med to børn, der bor på Buda-siden af en lejlighed på omkring 70 km, bygget omkring 1970. De har to katte der er bange for mennesker, så de ikke kommer til at lægge mærke til og ellers er det en dejlig lejlighed! Når du besøger din familie vil have en traditionel ungarsk middag i en rigtig ungarsk hjem (som ikke kun bruges af turister, men hvor familien rent faktisk bor). Det giver en autentisk føler og fødevarer er garanteret ikke frosset og optøet før ankomst … her gjort alt rigtigt lige foran deres ankomst.

Familien værter op til tre hjem-kogte måltider, drikkevarer (øl, vin, sodavand osv.), de har også på lager, og hvis de vil, og beder pænt, kan de forsøge og spille farens elektrisk guitar. Hvis du kan desuden spille nogle rock n roll hits fra 60-70-80 figur, bliver han i super stemning! Desuden er det godt at vide, at de engelske færdigheder af huset er begrænset. De forstår en masse, men det er ganske muligt, at der vil være nogle tegnsprog selv i løbet af natten.

Besøget med middag varer omkring 2 – 2 1/2 timer, og vi vil arrangere transport til og fra lejligheden. Transport koster omkring 3500 HUF pr tur, og dette er betalt til chaufføren. Besøget med familien er i øjeblikket gratis, men vi anbefaler at give en generøs gave * på vej ud (de har en boks stående ved døren).

Programmet er ellers tilgængelig for alt fra 3-6 personer. Hvis man er flere kan man eventuelt fordele sig udover flere tidspunkter. Hvis du er villig til at sidde ved små borde og lignende kan også få mere, men så det går i høj grad ud over komforten!

Hvis du vil have sådan et program, så kontakt os og skrive dato og klokkeslæt, antal personer, hotelnavn i Budapest og et mobilnummer, så vi vil prøve at arrangere det, så du kan blive mere bekendt med, hvordan folk rent faktisk bor og opholde sig i Budapest og Ungarn.

* Mange mennesker spekulerer på, hvad er den rigelige gave … vi anbefaler noget 4000-5.000 HUF pr person, som ikke er meget i betragtning af alt det, du får under besøget, men det sagt, det er helt op til den enkelte!


Lyder cool? Kom i kontakt med os

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Telefon

    Tema

    Din besked