Kokkeskole

Bliv Ungarsk kokkemester

Bliv Ungarsk kokkemester

Nå har du endelig muligheden til at blive Ungarsk kokkemester. Vi inviterer dig til at blive med på Ungarsk kokkeskole der du laver en tre retters Ungarsk frokost, med en Ungarsk kok ved din side. Efter dette trenger du ikke længer være usikker på hvordan gulash suppe tilberedes af en ægte ungarer, for du har set det og været med på det selv. Programmet foregår relativt godt placeret i centrum af Budapest og er tilgængelig fra to personer og op til 40 personer. Det er ikke bare spænende og lækkert, men du kan også glemme om frokost priser den dag siden du efter at have tilberedt maden kan spise den til frokost!

På dette kurset laver man  som sagt tre retter og i prisen er alt: råvarer, kok som hjælper til (på Engelsk) og også kaffe, te og sodavand inkluderet.

De tre rettene man tilbereder er:
Suppe: Ungarsk gulash suppe
Hovedret: Ungarske frikadeller med ærte eller kartoffel ”főzelék” (en grøntsager ret som findes kun i Ungarn)
Dessert: Æble strudel

Det som er spænende er at de tre rettene er vidt forskellige. Dette gør at man får et godt indblik i tre helt forskellige tilberednings måder indenfor den Ungarske kokkeverdenen.

Programmet er svært populært så det er veldig vigtig at være ude i god tid når man ønsker at reservere dette. Kokkeskolen er tilgængelig fra fra mandag-søndag mellem 10.00 og 17.00.


Lyder cool? Kom i kontakt med os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Tema

Din besked

Share