Budapest intro

Guidet tur Budapest
Guidet tur Budapest

På disse ”bliv stedkendt”-ture laver vi turen helt efter jeres behov og ønsker, men sædvanligvis vil en sådan tur inkludere praktisk information om byen samt at I kommer til at se og opleve de mest spændende steder i byen. Send os en email hvis dette lyder interessant. Nedenfor finder du en beskrivelse af de almindeligste introture i Budapest.

3 timers guidet tur (til fods):
Turen starter på et sted valgt af dig (f.eks. hvor du bor). Derefter vandrer vi rundt og ser de vigtigste pladser, bygninger og steder i byen. Du får mulighed for at blive bekendt med den offentlige transport, lokale historie og muligheder for shopping. Turen afsluttes hvor du måtte ønske.

Priser:
1-4 personer: 25,000 HUF
5-10 personer: 40,000 HUF
11-20 personer: 60,000 HUF

3 timers guidet tur (med bil):
Turen starter på sted valgt af dig (f.eks. hvor du bor). Derfra kører vi rundt i bil, og vi kører fra attraktion til attraktion (også til Gellert bakken). Vi går ud og ser os omkring ved hver attraktion, og kører derefter videre til næste sted. Her er det også muligt at lægge stop og pauser ind efter ønske.

Priser:
Det er de samme prisene som venter henting på flyplass med guidet tur. Forskjellen er at her har man mer tid på hvert stopp og bedre tid underveis.

Større grupper:
Vi tilbyder også guidede turer til større grupper, både til fods og med bus. Send os en email med information om tidspunkt og antal, så sender vi et prisforslag tilbage!

Bemærk: Vi bruger kun licenserede guider

Share

11 tanker om “Budapest intro

 1. Er det muligt at booke en guidet tur for 2 på søndag 1/10?
  Vh Maria

  1. Självklart 🙂

 2. Hej.
  Jeg vil lige høre om i har modtaget min bestilling på guidet tur til fods?
  Hilsen
  Inge

 3. Hello, do you do this tours in Danish?

  1. Ja! 🙂

 4. Hej. Vil det sige det koster 50.000 HUF for 2 personer for en guidet tur i bil?
  Hilsen
  Inge

  1. Nej, prisen for to personer i bil er 40,000 HUF.

 5. Hej.
  Er det 25.000 for 4 personer til fods?
  Og 23.000 for 4 i bil?
  Hilsen
  Inge

  1. Hei, det er 25,000 HUF for 4 personer til fods og 50,000 HUF for 4 personer i bil.

 6. Hej til Budapest guide
  Så er vi kommet hjem efter en dejlig tur til Budapest.
  Vi 8 personer på tur, så vi havde bestilt en byrundtur med dansktalende guide. Det forløb helt perfekt.
  Vi blev afhentet til aftalt tid af en sød pige, som virkelig kunne fortælle om byen, på et flot dansk, en dejlig rundtur i bil med stop de rigtige steder. vi så Buda og Pest fra deres bedste sider, skøn tur som kun kan anbefales. Stor tak til Guiden og Budapestguide.
  På selskabets vegne.
  Arne

 7. Netop hjemvendt fra 4 vidunderlige dage i Budapest. Vi var 6 personer afsted, og havde valgt en guidet tur i Budapest i bil, hvilket var en fantastisk oplevelse. Vores guide var meget inspirerende og hun talte fint dansk. Alt fungerede bare perfekt. Vi blev afhentet som aftalt, og fik set alt det vi gerne ville og mere til. Derforuden havde vi bestilt en aftentur på Donau, og også her var alt tilrettelagt helt perfekt. Vi er virkelig imponerede. Vi kan varmt anbefale andre at bestille her igennem. TAK for nogle uforglemmelige dage. Vi blev mødt med smil og venlige mennesker overalt.
  På alle vegne
  Winnie

Skriv et svar