Julmarkedet i Budapest i 2018

Hvornår er julemarkedet i Budapest i 2018? Her er de datoer og alle de oplysninger, du har brug for.

Budapests julemarkeder er fantastiske, og de bliver bedre hvert år. Det mest populære marked er på Vörösmarty-pladsen i byens centrum. På dette sted finder du også Hard Rock Cafe, New Yorker, H & M, Stradivarius, Gerbeaud Patisserie og meget mere.

Jul i Budapest

Julemarked i Budapest –  Kilde

Datoer til julemarkedet på Vorosmarty-pladsen i 2018

Åbning: 9. november 2018
Sidste dag: 1. januar 2019

Der er også et stort julemarked foran Stefans-kirken, men datoerne for dette marked er endnu ikke offentliggjort.

De begynder tidligt i Budapest

Det kan være rimeligt at vide, at julemarkedet i Budapest åbner tidligt i forhold til lignende byer i Centraleuropa. I Wien åbner julemarkederne en uge senere, mens de i Prag kun åbner tre uger senere.

Et fantastisk Budapest billede

Vil du gerne se et fantastisk billede af Budapest? Tag et kig på dette panorama billede.

For nogle dage siden delte vi en artikel med nogle smukke Budapest billeder på Facebook. Folk ligte artiklen, men især et billede. Det billede var et panoramabillede af Budapest, der viser nogle af de mest berømte landemærker i byen.

Billedet er gratis at bruge, så vi besluttede at dele det også i vores egen blog. Her er det, nyd billedet. For endnu flere billeder, se den oprindelige Steemit artikel.

Et fantastisk Budapest billede

Et fantastisk Budapest billede – Foto av Andras Kovacs on Unsplash

.

Hvordan ses fodbold VM i Budapest?

Jeg ville elske at se fotbold VM i Budapest, og spekulerer på, hvordan og hvor det kan gøres?

Det er meget nemt at se fodbold VM i Budapest. Der er mange sports-pubber rundt om i byen, der viser kampene, og under sådanne store arrangementer installerer restauranter også store tv-skærme, hvor de besøgende kan se kampene. Men hvis du vil være sikker, skal du tjekke ud med dine restauranter i forkant, eller planlægge at besøge en sports-pub i stedet.

Hvordan ses fodbold VM i Budapest

Sådan ses fodbold VM 2018 i Budapest

Du kan også se de forskellige kampe på et tv i dit hotelværelse. TV-kanalen M4 i Ungarn sender alle kampene live (gratis), så tænd dit tv og kig efter M4!

Nogle anbefalede sports barer i Budapest

  • Champs: Dohany Utca 20
  • John Bull Pub: Apáczai Csere János u. 17
  • Becketts: Liszt Ferenc tér 11.

Offentlig visninger af fodbold VM i Budapest

Vil du gerne se fodbold VM utendørs, sammen med hundredvis og måske tusindvis af andre? Det bedste sted at se fodbold VM i Budapest er på Szabadsag Square (Liberty Square). Pladsen ligger mellem det ungarske parlament og St. Stephen’s Basilica. Her finder du to store skærme, og det er et fantastisk sted at se kampene.

Se fodbold VM på nettet

Hvis du vil se fodbold VM online på din tablet, telefon eller computer, skal du besøge mediaklikk.hu, klikke på ELO i højre hjørne (øverste) og tryk på M4. Der kan du så se den gratis live stream af alle kampe.

Men hvis du savner de engelsktalende kommentatorer, kan du også se fotbold VM på BBC / ITV online, eller måske på dansk TV i utlandet. Det kan være lidt mere kompliceret, men du kan læse mere om, hvordan du kan se fodbold VM på dansk TV i udlandet her.

Nyd at se fodbold VM i Budapest!

Turistsæsonen er begyndt

Nu er det påske og med det begynder den store turistsæson i Budapest. Det betyder, at norske, svenske og danske turister kommer i tusindvis, og det gør også folk fra resten af ​​verden.

Budapest har en masse at byde på for dig som turist. Her er programmer, som alle kan føle sig godt tilpas med, både store og små. Den mindste trives selvfølgelig bedst i byparken, hvor de kan gå til cirkus, besøge zoo og også opleve en forlystelsespark. De voksne nyder livet, mens de bader i varme kilder, ser seværdigheder, smager ungarsk vin og bliver kend med byen, mens de er på en af ​​vores guidede turer.

Uanset hvor og når du kommer til Budapest, anbefaler vi, at du begynder at planlægge så hurtigt som muligt. Der er faktisk ganske ofte, at vi er helt fuld booket og ikke har tilgængelig guider, så hvis du vil være sikker på at få en guide, er tiden inde for å ta kontakt. Er du sent ude er det naturligvis mulig å  forsøge, men vi kan ikke garantere noget!

Leder du efter mere information omkring påske i Budapest og hvad der anbefales at gøre i løbet af påsken ferie i Budapest, kan du læse mere om det at fejre påsken i Budapest her.

God påske og god tur!

Når bliver det julemarked i Budapest i 2017?

Vi har knap nok begyndt i 2017 og sidste års julemarked lukket for et par dage siden. Er du typen, der kan lige at planlægge i god tid, og allerede nu er nysgerrige på datoerne for julemarkeder i Budapest i 2017?

Det er super dejlige julemarked i Budapest, og vi forstår, at du ønsker at få dem med dig. I øjeblikket har vi desværre ikke 100% pålidelige oplysninger om dette, men vi har stadig en vis viden, der måske kan give dig nogle gode tips i hvert fald!

julemarked i Budapest i 2017

Når bliver det julemarked i Budapest i 2017?

Julemarked i Budapest i 2017 (oppdatert 6 september)

Julemarked på Vörösmarty plassen: 10 november – 31 november

Utdatert informasjon fra januar 2017

Det, vi først og fremmest kan sige, er følgende

  • Kommer du til Budapest i december, er du garanteret at du de to store julemarkeder i Budapest, både på Vorosmarty-pladsen og foran Stephens Basilika.

De to store spørgsmål:

  • Når åbne julemarkedene i november?
  • Når lukker julemarkedene i januar?

Der er to spørgsmål, kan vi ikke besvare endnu, men vi kan tippe. Baseret på åbningstider i de senere år har vi følgende tips om dette.

Julemarkedet på Vorosmarty Square gætter vi vil åbne enten 10 eller 11 november 2017. Hvis den ikke åbner da, vil det åbne en uge senere. Selvfølgelig er bare tip fra vores side, men baseret på traditioner i de sidste par år, bør det være sådan. Det samme julemarked lukker enten 1 januar eller 7 januar i 2018.

De endelige datoer for julemarkeder i Budapest bliver annonceret i slutningen af ​​September, så du må nok smøre dig med lidt tålmodighed, indtil det. Så snart de er offentliggjort, vil vi være at offentliggøre en artikel om dette i vores blog, og du vil finde de datoer i vores “hvad der sker i Budapest” artikel!

Sommer-OL i Budapest

Er du ivrig efter at se sommer-OL i Budapest? Vil du gerne heje på Ungarn i Sommer-OL?

Ungarn vandt i alt otte guldmedaljer i Sommer-OL i London i 2012. Ungarn vil sende mere end 100 deltagere til Brasilien for at deltage i Sommer-OL, og folk håber på 10 guldmedaljer. Kan de gøre det?

Ungarn har nogle store stjerner, der deltager i Sommer-OL. De mest berømte er svømmere, hvoraf Katinka Hosszú, Dániel Gyurta og Laszlo Cseh er de mest berømte. Desuden har de gode lag, der spiller i vand polo både for mænd og kvinder.

Hvis du ønsker at se Sommer-OL på tv online læse vejledningen på www.dansktviudlandet.dk.

De fleste restauranter og pubber i Budapest vil sende de vigtigste begivenheder fra Sommer-OL på storskærme. Du kan også se Sommer-OL på M4 i Ungarn i dit hotelværelse.

Hvor kan man se EM i fodbold i Budapest?

Vil du besøge Budapest mellem juni 10. og 10 juli? Vil du gerne se fodboldkampe live fra Frankrig, mens du opholder dig i Budapest? Her vil du finde alle de oplysninger du har brug for.

Lad os først forsikre dig at det vil være meget let at se EM i fodbold i Budapest. Først og fremmest fordi ungarerne elsker fodbold og for det andet fordi Ungarn faktisk vil spille i turneringen. Dette vil være deres første mulighed på at spille i en international turnering som denne siden 1980-tallet. Men, hvor du kan se de kampe, startende med Euro 2016 åbning matchen mellem Frankrig og Rumænien 10. juni.

Se EM i fodbold i Budapest

Generelt kan det siges, at du kan se kampene overalt. Under EM i fodbold kan du forvente næsten alle restauranter har store skærme til rådighed, eller du kan blot besøge en cafe og se kampene på deres skærme. Men, hvis du ønsker at se kampene på et sted, hvor du vil være sammen med masser af andre fodboldfans, så bør du nok ønsker at besøge et af følgende steder:

1) Se EM i fodbold udendørs

Den fedeste sted at se Euro 2016 vil være på Szabadsag ter, en smuk plads beliggende mellem det ungarske parlament og St. Stephens Basilika. Her vil du have en fantastisk stor skærm, masser af steder, hvor du kan købe snacks og drikkevarer, og det vil være pakket med mennesker, der elsker fodbold. Vi ville gå her!

2) Se EM i fodbold indendørs

Hvis du ønsker at se Euro 2016 indendørs (måske vil det være for varmt udenfor), så kan du jo besøge en sports pub i Budapest. Her finder du navn og adresser på nogle populære sport søjler:

– Champs: Dohany Utca 20
– John Bull Pub: Apaczai Csere János u. 17
– Beckkets: Liszt Ferenc tér 11.

3) Se EM i fodbold i dit hotelværelse

Alle kampe i løbet Euro 2016 vil blive sendt på det ungarske nationale TV, hvilket betyder, at du sandsynligvis har de kanaler du har brug for i dit hotelværelse. Kig efter M4  og du bør være i stand til at se Euro 2016 kampe der.

4) Se EM i fodbold online

Hvis du ønsker at se EM i fodbold online, mens i Budapest, så er der flere måder, hvorpå du kan gøre det. Du kan læse mere om at se EM i fodbold online på dansk tv her.

Vi ønsker dig et meget behageligt ophold i Budapest!

Den nemmeste måde at se fodbold EM 2016 online!

Vil du gerne se fodbold EM online på dansk tv eller på engelsk TV? Dette er hvordan det kan gøres på den nemmeste måde!

Højdepunktet i sommeren 2016 for fodboldfans er Euro 2016. Danmark vil desværre ikke være der for at spille, men måske vi kan juble for Sverige i stedet? Så hvad kan du og jeg gøre for at se alle kampene i fodbold EM online i den nemmeste mulige måde?

Den nemmeste måde at se fodbold EM 2016 online!

Fodbold EM 2016 online

I Danmark kampene vil blive vist på DR (gratis) og TV2 (betalings-tv). Hvis du forsøger at se kampene på nogen af disse kanaler det vil fungere fint, medmindre du er uden for Danmark. Så vil du få en fejlmeddelelse i stedet, fordi du befinder dig i udlandet. Hvad gør man så?

Dette er, hvad vi anbefaler dig at gøre!

Få dig et abonnement til PureVPN, en VPN udbyder med servere i mere end 100 lande og med en 7 dages fuld refusion politik (nyttigt, hvis du ikke er tilfreds). Når du har det abonnement, du downloader deres program, og nu har du to muligheder:

1) Tilslut til en server i Danmark. Dette vil give dig en dansk IP-adresse, og du kan nu se Euro 2016 på DR fra hele verden. Hvis du har et abonnement på TV2Play kan du se fodbolds EM 2016 online der.

2) Tilslut til en server i England, som vil give dig en britisk IP-adresse. Du kan derefter besøge BBC.com eller ITV.com og se alle kampe online der med engelske kommentatorer.

Dette er hvordan du nemt kan se Euro 2016 online. For mere information om Euro 2016 fuldt program, oplysninger om arenaer og flere artikler relateret til at se Euro 2016 online, besøg euro2016.one.

Se fodbold EM 2016 i Budapest

Hvis du ønsker at se Euro 2016 i Budapest, så anbefaler vi at du læse følgende artikel, hvor du kan finde information om de bedste steder i Budapest for at se kampene på, både indendørs og udendørs.

Julemarkeder i Budapest i 2015

Julen nærmer sig, og tiden for julemarkeder er her. I Budapest er der to store julemarkeder, som både har åbnet og vil være åben indtil den 1. januar og 7 januar, 2016.

Julemarked  i Budapest
Den største og mest berømte julemarkedet i Budapest ligger på Vorosmarty-pladsen. Dette åbnede den 13 november 2015 og vil være åben indtil 7 jan 2016.

Det andet marked er foran Stefanskirken i Budapest og det åbner den 27. november og vil være åben indtil den 1. januar 2016.

På begge markeder kan drikke varm vin, spise pølser, købe julegaver og lytte til julemusik. Begge julemarkeder har vidunderlige atmosfære og er smukt oplyst om aftenen. Vær opmærksom på at det kan få kolde i Budapest i eftermiddag, så det er ofte under 0 Celsius efter solen går ned (hvilket sker omkring 16.30).

Hvis du ønsker at varme op på hotelværelset med en god julefilm på Netflix kan få tips til sådanne film i følgende video på YouTube.

Hvis du hellere vil drikke ungarsk vin og smage ungarske køkken, eller måske gå på et bryggeri besøg, kan du læse om disse aktiviteter i vores Budapest Guide.

God tur til Budapest og glædelig jul!