Vinsmagning i Ungarn
Vinsmagning i Ungarn

Ungarn er kendt for sine mange vindistrikter og for sin dejlige mad. Den ungarske paprika som sætter sit stærke præg på maden i landet falder altid i smag hos danskere. Men eftersom Budapest har 27 McDonalds restauranter er det vigtigt at undgå disse, sådan at du kan sætte tænderne i noget rigtigt ungarsk. Vi hjælper til med dette og tilbyder kombination af vinsmagning og ungarsk middag, eller begge to hver for sig, alt efter hvad I er på jagt efter.

Tilbud på vinsmagning og ungarske middage

Tilbud indenfor Budapests grænser

Menu 1: Drinks of Hungary
Bliver med på restaurant i centrum af Budapest der du får en stor bondetallerken med ungarsk kødpålegg, ost, salami og lignende. Ved siden af dette får du smage på de mest kendte og vigtigste alkoholdrikkene i Ungarn, så når turen er ferdig, har du smagt de vigtigste drikkene i Ungarn. På turen vil du smage: 2x Palinka (Ungarske frugtbrandy), 2x øl, 2x vin, 1x champagne og 1x Unicum (unik ungarsk drikk).
Pris: 8.000 forint per person (ca 195 DKK).

Menu 2: Fem retters vinmiddag i Budapest
Fem retters middag og 6 vine på restaurant i centrum af Budapest. Her får du traditionelle ungarske retter, og viner bliver servert til de forskjellige retterne.
Pris: 13.000 Forint per person (ca. 345 DKK).

Menyen består av:

 • Goose liver pathèe
 • Tarragoun ragout soup of veal
 • Grulled Catfish with fresh salad
 • Venison stew with potato croquettes
 • Crepes with fresh fruit filling with vanilla sauce

Menu 3: Tre retters vinmiddag i Budapest
Nyd en fantastisk tre-retters vinmiddag i en smuk baggård i centrum af Budapest. Her kan du sidde udendørs (hvis du vil), mens du smager nogle af de bedste retter fra det ungarske køkken. Se billeder fra denne middag og læs mere om det i denne artikel (på norsk) eller denne artikel (på engelsk).
Pris: 9000 Forint per person

Menu 4 : Vinsmagning på Donau
Hvis du blot ønsker at smage ungarske vine ubesværet og se på smukke Budapest mens du gør det er vin ture på Donau fra 19,00 til 21,00 hver aften perfekt. Her smager du 7 forskellige vine og nyder udsigten .
Pris : 10500 HUF per person (bog turen her)

Tilbud udenfor Budapests grænser
Menu 5: Vintur til Etyek
Kom med til vindistriktet som ligger nærmest Budapest, ca. 30km fra centrum. Her produceres hvidvin, rosevin, rødvin og champagne i stride strømme, og du kommer med til en vingård og smager 5 første klasses vine samt at man får en tallerk full av køttpålegg, salami og ost. Du kommer også til at se produktionsområdet og får en guidet tur ind i vinens verden. Denne gård leverer blandt andet vin til Ungarns to restauranter med Via Michelin stjerner, Costes og Onyx.
Pris (4-7 deltagere): 20,000 Forint per person
Pris 8 deltagere eller mer): 17,000 Forint per preson
* Minimum 4 deltagere

Menu 6: Vintur til Szentendre
Slå to fluer med et smæk. Besøg den hyggelige by Szentendre og smag megen god vin samtidig. Læs mere om programmet her.

Menu 7: Vintur til Balaton
Opplev fantastiske Balaton og smag lekker vin. Mer informasjon om denne dagsturen på vår norske side.

Menu 8: Vintur til Eger
Bliv med til Eger, okseblodens hjemland. Besøg to vinkjeldere, bliv kjend med Eger og drik vin i Penkvinnedalen. Mer informasjon på vår norske side.


Kontakt os for mere information og booking

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon

  Tema

  Din besked

  4 thoughts on “Vinsmagning”

  1. Deltog i vinsmagning/middag, hvor vi smagte 6 ungarske vine og fik 5 lokale retter. En dejlig aften, hvor tjeneren havde god tid til os. Han udviste en faglig stolthed over både vine og mad, der blev serveret i den hyggelige kælderrestaurent BorLaBor.
   Kan klart anbefales.

  2. Hej!
   Maj 2013.
   Vi har netop været i Budapest og deltaget i Hvidvinsturen til Etyek. Vi blev afhentet kl. 12.30 ved hotellet og blev også sat af igen ved hotellet ca. 4 timer senere. Passende køretur til Etyek, hvor vi så lidt af Ungarn udenfor Budapest. Fin velkomst på vingåden i Etyek, hvor vi fik en rundvisning og mange gode oplysninger om vinproduktionen specielt i Etyek og generelt i Ungarn. Mængden af informationer var meget passende og det foregik på letforståeligt engelsk. Efterfølgende blev der serveret en meget fin anretning, og vi fik mulighed for at smage nogle af de meget lækre hvidvine og en enkelt rødvin, der produceres på vingården. Alt i alt en meget veltilrettelagt tur, som vi bestemt kan anbefale. Også selve bestillingen af turen og informationer fra Budapest Guide forud for turen foregik og var meget tilfredsstillende.
   mvh. Ann´ H.

  3. hej I har hentet os i Budapest lufthavn d. 10-7 , og reteur 17-7. Tak for fin aftale. Chaufføren var behagelig, og kom til tiden, og det var dejlig nemt at I klarede køreturen til hotellet.Vi var på vin tur til Etyek. Det var en rigtig stor oplevelse. En utrolig behagelig dame fortalte om familie produktionen, og stedet duftede af glæde over vinen og deres liv med vin. Der var ikke noget fabrik over det sted. Vi 6 nød køreturen ud og hjem. Vi kunne godt have siddet længere og nydt udsigten over deres vinmarker. Maden hun lavede var rigtig dejlig. Tapas tallerken vil vi kalde den. Vi vil anbefale andre at tage den tur, og bruge jer. Tak for denne gang Ferie hilsener fra 6. Lis Ulriksen

  4. Vinmiddags arrangementet var helt fantastisk super hyggeligt sted og en rigtig god tjener der brugte megen tid på både at fortælle om de vine vi fik samt om den mad vi skulle spise, vinene vi fik var gode og passede til maden. Maden ja den var et kapitel for sig, den smagte forrygende og jeg tror aldrig jeg har fået så meget mad på en gang, menuen var som følger:

   Goose liver pathèe
   Tarragoun ragout soup of veal
   Grulled Catfish with fresh salad
   Venison stew with potato croquettes
   Crepes with fresh fruit filling with vanilla sauce

   Det var en fantastisk aften og jeg kan kun anbefale dette arrangement til andre, der er kun et ting man skal huske og det er man skal være rigtig rigtig sulten når man kommer derhen.

  Leave a Reply