Gundel

Gundel er en af ​​Ungarns mest berømte restauranter, og et utroligt populært sted blandt turister. Gundel er et særligt sted for dem, der ønsker at lære Ungarns gastronomi at kende. Dette kommer især til udtryk gennem deres fokus på “nationens 11 skatte.” Det er elleve retter, som alle ungarere betragter som nationale skatte, og du finder dem alle på Gundel. På den måde kan gæster, der besøger Gundel, lære Ungarn at kende, og hvad de spiser og finde ud af, hvad der ligger til grund for ungarsk mad.

Gundel har altid været kendt for sin gæstfrihed, med folk, der rejser fra hele verden for at opleve det. Over 400 berømtheder har besøgt restauranten i de sidste 20 år. Blandt dem tjente dronning Elizabeth II, dronning Beatrix af Holland, Bill Clinton, Pavarotti, Angelina Jolie, Schwarzenegger og cateringteamet tjente også pave Johannes Paul II, da han besøgte Pannonhalma. Restauranten har en separat balsal og flere mindre sale.

Gundel Étterem

Adresse: 1146 Budapest, Gundel Károly út 4
Metrostop: Heroes Square (gul metro 1)

Gundel søgeord: Vegetarisk, veganervenlig, tilgængelig, glutenfri, livemusik, ungarsk mad, Wi-fi, frokost, middag, kreditkort, børnevenlig

Book bord i Gundel

Vil du reservere bord i Gundel? Besøg vores bordbestillingsside og bestil et bord gratis lige nu.

Gundel billeder

Leave a Reply