Halvdagstur Szentendre

Szentendre
Szentendre

Szentendre er en fantastisk lille by med ca. 25,000 indbyggere. Den ligger 30 km nord for Budapest og har en historie præget af indvandrere fra øst, noget som har sat et stærkt præg på byen. Atmosfæren er helt anderledes her end i alle andre byer i Ungarn, og det er ikke tilfældigt at denne ofte er kendt som “kunstnerlandsbyen” i Ungarn. Her findes gallerier, nogle spændende museer, en masse kirker og nogle yderst hyggelige butikker som specielt damerne godt kan lide. Mændene synes ofte at Szentendre er udmærket, men hvis de må tilbringe for lang tid der… så bliver det for kedeligt!

Med hensyn til alt dette arrangerer vi en stortrivelig halvdagstur til Szentendre med norsk guide, hvor I får mulighed for lidt af hvert. Varigheden for turen er ca. 5 timer.

Program for halvdagstur til Szentendre

– Hentning på hotellet i Budapest
– Lille guidet tur i Szentendre
– Besøg på Marcipan-museum
– Fritid til shopping
– Besøg på vinmuseum m/ guidet tur og vinsmagning
– Treretters frokost
– Rejse tilbage til Budapest

Priser:

 • 4 personer: 55,000 HUF per person
 • 5-6 personer 50,000 HUF per person
 • 7-9 personer: 45,000 HUF per person
 • 10-16 personer: 40,000 HUF per person

Hvis det ser interessant ud, tag kontakt for mere information!

Szentendre billeder

3 thoughts on “Halvdagstur Szentendre

 1. Eli christensen says:

  Dejlig tur til Szentrende.
  Trods lidt sen tilmelding lykkedes det dig at finde plads på en tur til Szentrende og vi nød turen sammen med fire nordmænd, og du klarede selv guidningen ganske udemærket, selv på norsk.
  Vinsmagningen og frokosten var i orden, ligeså rundvisningen i byen og besøget på marcipanmuseet. Vi kunne godt have brugt lidt mere tid til nogle af de andre ting, (forretninger og museer), men efter besøg på minimuseet var tiden opbrugt.
  Hvis vi igen kommer til Budapest vil vi sikkert bruge dig igen.
  Venlig hilsen: Karen og Eli Christensen. Sonja og Axel Nielsen.

 2. BettinaRehné says:

  Vil bare sige tusind tak for en god Budapest tur, hvor du havde arrangeret transport til og fra lufthavn og en halvdagstur til Szentendre som indeholdt bla: afhentning ved vores lejlighed gåtur rundt i byen, marcipan museet og en lækker vinsmagning samt en 3 retters frokostmenu og en super guide,som hed Sofia.Vi håber at komme igen en anden gang. Med venlig hilsen Bettina Rehne

Leave a Reply