Budapest intro

På disse ”bliv stedkendt”-ture laver vi turen helt efter jeres behov og ønsker, men sædvanligvis vil en sådan tur inkludere praktisk information om byen samt at I kommer til at se og opleve de mest spændende steder i byen. Send os en email hvis dette lyder interessant. Nedenfor finder du en beskrivelse af de almindeligste introture i Budapest.

Guidet tur i Budapest
Guidet tur i Budapest

3 timers guidet tur (til fods):

Turen starter på et sted valgt af dig (f.eks. hvor du bor). Derefter vandrer vi rundt og ser de vigtigste pladser, bygninger og steder i byen. Du får mulighed for at blive bekendt med den offentlige transport, lokale historie og muligheder for shopping. Turen afsluttes hvor du måtte ønske.

Priser for guidet tur til fods:
1-4 personer: 30,000 HUF
5-10 personer: 50,000 HUF
11-20 personer: 70,000 HUF

3 timers guidet tur (med bil):

Turen starter på sted valgt af dig (f.eks. hvor du bor). Derfra kører vi rundt i bil, og vi kører fra attraktion til attraktion (også til Gellert bakken). Vi går ud og ser os omkring ved hver attraktion, og kører derefter videre til næste sted. Her er det også muligt at lægge stop og pauser ind efter ønske.

Priser for guidet tur med bil:

 • 1-2 personer: 85,000 HUF
 • 3 personer: 90,000 HUF
 • 4 personer: 95,000 HUF
 • 5 personer: 100,000 HUF
 • 6 personer: 105,000 HUF
 • 7 personer: 120,000 HUF
 • 8 personer: 125,000 HUF
 • 9 personer: 130,000 HUF
 • 10 personer: 135,000 HUF
 • 11 personer: 140,000 HUF
 • 12 personer: 145,000 HUF
 • 13 personer: 150,000 HUF
 • 14 personer: 155,000 HUF
 • 15 personer: 160,000 HUF
Udsikt fra Gellert berget i Budapest
Udsikt fra Gellert berget i Budapest

Flygplats transfer med guidet tur

Lad os hente dig i lufthavnen og tage dig direkte på en guidet tur i Budapest! Du sparer tid og lærer at kende Budapest, inden du tjekker ind på dit hotel. Dette giver dig en fantastisk start på din rejse til Budapest.

Større grupper:

Vi tilbyder også guidede turer til større grupper, både til fods og med bus. Send os en email med information om tidspunkt og antal, så sender vi et prisforslag tilbage!

Bemærk: Vi bruger kun licenserede guider


Ønsker du flere oplysninger? Eller vil du booke en guidet tur? Udfyld nedenstående formularer, så giver vi dig svar inden for kort tid.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

11 thoughts on “Budapest intro

 1. Arne Stentoft says:

  Hej til Budapest guide
  Så er vi kommet hjem efter en dejlig tur til Budapest.
  Vi 8 personer på tur, så vi havde bestilt en byrundtur med dansktalende guide. Det forløb helt perfekt.
  Vi blev afhentet til aftalt tid af en sød pige, som virkelig kunne fortælle om byen, på et flot dansk, en dejlig rundtur i bil med stop de rigtige steder. vi så Buda og Pest fra deres bedste sider, skøn tur som kun kan anbefales. Stor tak til Guiden og Budapestguide.
  På selskabets vegne.
  Arne

 2. winnie lyngsøe says:

  Netop hjemvendt fra 4 vidunderlige dage i Budapest. Vi var 6 personer afsted, og havde valgt en guidet tur i Budapest i bil, hvilket var en fantastisk oplevelse. Vores guide var meget inspirerende og hun talte fint dansk. Alt fungerede bare perfekt. Vi blev afhentet som aftalt, og fik set alt det vi gerne ville og mere til. Derforuden havde vi bestilt en aftentur på Donau, og også her var alt tilrettelagt helt perfekt. Vi er virkelig imponerede. Vi kan varmt anbefale andre at bestille her igennem. TAK for nogle uforglemmelige dage. Vi blev mødt med smil og venlige mennesker overalt.
  På alle vegne
  Winnie

Leave a Reply