Heste/Pusta program

Hest og pusta
Hest og pusta

Ungarn er meget mere end bare Budapest og Szentendre. Nationen er også kendt for et skøn landskab, pustaen og selvfølgelig for skønne, og veltrænte heste. Hver dag (i hvert fald i perioden april-oktober) kan du blive med på hesteprogram til parken som ejes af Lazar brødrene. De havde længe en drøm om at oprette en skøn park der de også kunne vise ungarsk gæstefrihed, vise deres heste og selvfølgelig alt sammen med høj kvalitet.

På dette programmet bliver du hentet på dit hotel i Budapest på morgenen (mellem 10.00 og 10.15). Derfra bliver du, og eventuelle andre deltagere, taget med til parken som ligger ca. 45km fra Budapest. Der får man først en velkomstdrink og en ungarsk ostebolle, efterfulgt af et hesteshow, og derefter bliver man taget med på tur med hestevogn og køre i parkområdet.

Til slut får man en dejlig tre retters bonde middag med gulash suppe, masse af kød og til slut en god dessert. Man får ved siden af madet vin, vand og kan også få lidt øl, sodavand eller lignende. Bagefter tager man farvel af parken og kører tilbage til Budapest der man er ca. 15.00.

Priser:

Dette program er ikke længere tilgængeligt.

Kontakt os hvis det lyder godt!

Bilder fra programmet