Pampas

Leder du efter en bøf i Budapest? I så fald er Pampas Steakhouse (Bøfhus) stedet at tage hen. Alt kød er importeret fra udlandet så du får den fineste kvalitet og den bedste smag mens du tygger i en 200g, 300g eller 480g bøf (og der er fem måder kødet kan tilberedes: råd, medium råd, medium, medium gennemstegt og gennemstegt). I bøfhuset kan du også spise new zealandsk lammekølle, bøf fra Kobe m. m.. De har et bredt udvalg af vine (mere end 100 slags), og hvis du ikke ønsker at spise der, er bøfhuset et besøg værd alene pga. vinen.

Da vi spiste på Pampas fik vi problemer; der var ganske enkelt for meget på menuen som vi gerne ville smage (men vi var ikke i stand til det), hvilket betyder at vi er nødt til at vende tilbage en anden gang for at spise mere. Det smagte alt sammen fantastisk, og for dem som ikke ønsker at drikke vin, anbefaler vi den friskpressede appelsinjuice.

Pampas Steakhouse Budapest
Adresse: Vamhaz korut 6, 1056 Budapest

Ønsker du at vi bestiller bord for dig i denne restaurant? Gå til bordreservationssiden og fyll inn formularene der. Vi tager intet for denne service.

Pampas Steakhouse billeder

Leave a Reply