Vinsmagning

Vinsmagning i Ungarn
Vinsmagning i Ungarn

Ungarn er kendt for sine mange vindistrikter og for sin dejlige mad. Den ungarske paprika som sætter sit stærke præg på maden i landet falder altid i smag hos danskere. Men eftersom Budapest har 27 McDonalds restauranter er det vigtigt at undgå disse, sådan at du kan sætte tænderne i noget rigtigt ungarsk. Vi hjælper til med dette og tilbyder kombination af vinsmagning og ungarsk middag, eller begge to hver for sig, alt efter hvad I er på jagt efter.

Tilbud på vinsmagning og ungarske middage

Tilbud indenfor Budapests grænser

Menu 1: Tre retters vinmiddag i Budapest
Tre retters middag og 3 vine på restaurant i centrum af Budapest. Her får du traditionelle ungarske retter, og viner bliver servert til de forskjellige retterne. Det er live sigøynermusikk i bakgrunnen. En meget nem opplevelse!

Menyen består av:

 • Cold Hungarian Starter (One glass of Patzay Rizling from Badacsony)
 • Veal goulash with noodles and homemade pickles (One glass of Gere Merlot from Villány)
 • Gundel pancake (One glass of Kvaszinger Furmint from Tokaj)

Pris: 15.600 Forint per person.

Menu 2 : Vinsmagning på Donau
Hvis du blot ønsker at smage ungarske vine ubesværet og se på smukke Budapest mens du gør det er vin ture på Donau fra 19,00 til 21,00 hver aften perfekt. Her smager du 7 forskellige vine og nyder udsigten .
Pris : 11800 HUF per person (bog turen her)

Tilbud udenfor Budapests grænser

Menu 1: Vintur til Szentendre
Slå to fluer med et smæk. Besøg den hyggelige by Szentendre og smag megen god vin samtidig. Læs mere om programmet her.


Kontakt os for mere information og booking

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

4 thoughts on “Vinsmagning

 1. Flemming says:

  Deltog i vinsmagning/middag, hvor vi smagte 6 ungarske vine og fik 5 lokale retter. En dejlig aften, hvor tjeneren havde god tid til os. Han udviste en faglig stolthed over både vine og mad, der blev serveret i den hyggelige kælderrestaurent BorLaBor.
  Kan klart anbefales.

 2. Ann H. says:

  Hej!
  Maj 2013.
  Vi har netop været i Budapest og deltaget i Hvidvinsturen til Etyek. Vi blev afhentet kl. 12.30 ved hotellet og blev også sat af igen ved hotellet ca. 4 timer senere. Passende køretur til Etyek, hvor vi så lidt af Ungarn udenfor Budapest. Fin velkomst på vingåden i Etyek, hvor vi fik en rundvisning og mange gode oplysninger om vinproduktionen specielt i Etyek og generelt i Ungarn. Mængden af informationer var meget passende og det foregik på letforståeligt engelsk. Efterfølgende blev der serveret en meget fin anretning, og vi fik mulighed for at smage nogle af de meget lækre hvidvine og en enkelt rødvin, der produceres på vingården. Alt i alt en meget veltilrettelagt tur, som vi bestemt kan anbefale. Også selve bestillingen af turen og informationer fra Budapest Guide forud for turen foregik og var meget tilfredsstillende.
  mvh. Ann´ H.

 3. preben og lis ulriksen says:

  hej I har hentet os i Budapest lufthavn d. 10-7 , og reteur 17-7. Tak for fin aftale. Chaufføren var behagelig, og kom til tiden, og det var dejlig nemt at I klarede køreturen til hotellet.Vi var på vin tur til Etyek. Det var en rigtig stor oplevelse. En utrolig behagelig dame fortalte om familie produktionen, og stedet duftede af glæde over vinen og deres liv med vin. Der var ikke noget fabrik over det sted. Vi 6 nød køreturen ud og hjem. Vi kunne godt have siddet længere og nydt udsigten over deres vinmarker. Maden hun lavede var rigtig dejlig. Tapas tallerken vil vi kalde den. Vi vil anbefale andre at tage den tur, og bruge jer. Tak for denne gang Ferie hilsener fra 6. Lis Ulriksen

 4. Lotte says:

  Vinmiddags arrangementet var helt fantastisk super hyggeligt sted og en rigtig god tjener der brugte megen tid på både at fortælle om de vine vi fik samt om den mad vi skulle spise, vinene vi fik var gode og passede til maden. Maden ja den var et kapitel for sig, den smagte forrygende og jeg tror aldrig jeg har fået så meget mad på en gang, menuen var som følger:

  Goose liver pathèe
  Tarragoun ragout soup of veal
  Grulled Catfish with fresh salad
  Venison stew with potato croquettes
  Crepes with fresh fruit filling with vanilla sauce

  Det var en fantastisk aften og jeg kan kun anbefale dette arrangement til andre, der er kun et ting man skal huske og det er man skal være rigtig rigtig sulten når man kommer derhen.

Leave a Reply