Lufthavnstransport

Lufthavn transport Budapest
Lufthavn transport Budapest

Hvis du søger sikkerhed og effektivitet er det på tide at overveje vores lufthavnstransportservice i Budapest. Vi vil have en chauffør ventende på dig ved din ankomst og alle priser er faste (dvs. ingen skjulte gebyrer). Dette er for din sikkerhed og for at give dig en god start på dit ophold i Budapest. Vi tilbyder lufthavnstransport fra lufthavnen til dit hotel eller lejlighed i Budapest til gode priser, og vi kan også hjælpe med transporten tilbage til lufthavnen hvis det behøves!

Vi tilbyder også luksusture hvor en guide vil medbringe kolde drikkevarer (vand eller øl) og nogle ungarske specialiteter til at nyde under turen fra lufthavnen til hotellet. Mer information her.

Priser (kun transport)

60 Euro (1-2-3 personer)
75 Euro (4-7 personer)
200 Euro (8-18 personer)

 • Ved større grupper kan det være billigere med to biler med 4-7 personer i enn enn minibuss for eksempel.
 • Du kan finde endnu billigere transport for 1-4 personer fra Budapest Lufthavn lige her.

Bestil Budapest Lufthavnstransport

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
For eksempel: DY 3550
Skriv venligst, hvis du kun ankommer med håndbagage, eller hvis du ønsker at bestille retur til lufthavnen (inkluder dato og afhentningstidspunkt på dit hotel i Budapest, som normalt er 3 timer før afgang).

31 thoughts on “Lufthavnstransport

 1. Birgit Dencker says:

  Fantastisk service
  Chaufføren var klar i lufthavnen, vi kom endda 1/2 time for tidligt.
  Da vi skulle hjem blev vi hentet 10 min. Før tid.
  Lækker bil ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 2. Mogens Skardberg says:

  Vi var 6 personer der bestilte en transport om formiddagen som vi skulle ankomme til BUD samme aften og der var som aftalt en chauffør der ventede på os i ankomsthallen og han var meget behjælpelig med vores bagage og han kørte os sikkert til vores hotel i Buda, og prisen var som oplyst ved bestillingen. Vi aftalte at blive hentet igen søndag eftermiddag og igen kom der en bil til den aftalte tid, og vi blev kørt retur til BUD til den aftalte pris. Dette kan varmt anbefales!

 3. Elsebeth Rosenstand says:

  Jeg er via netbank blevet trukket 882kr. Det må formodentlig være en fejl, da vi kun er blevet kørt fra lufthavn til byen. Jeg bestilte transport tilbage til lufthavn igen, men selv hvis begge veje er betalt er det et noget større beløb for 6 personer end oplyst på hjemmesiden.

 4. Elsebeth Rosenstand says:

  Jeg bestilte for 2 dage siden transport af 6 personer fra lufthavn til hotel og retur ved hjemrejse. Undervejs i bestillingen blev der lovet svar inden for højst 24 timer. Vi har intet hørt. Skal vi prøve igen eller risikerer vi to biler så?

 5. susan Juul says:

  har lige booket til ankomst i morgen (håber det kan nås) men kunne ikke se hvordan man bookede til hjemturen også?

 6. Ina Kirstine Brockhoff says:

  Hej. Vi har aftalt med den chauffør, som hentede os d. 13/02-2017 fra lufthavnen, at vi skulle hentes igen d. 23/02-2017 (altså i morgen), kl. 13, ved Teréz krt. 19. Dog er der kommet et par ændringer i skemaet siden da… Er det muligt at kontakte ham/firmaet, og bede ham/dem hente os i morgen (d. 23/02) kl. 12 ved Teréz krt. 6 i stedet for? Det vil være fantastisk.

 7. Ina Kirstine Brockhoff says:

  Hej jeg har lige sendt en anmodning om transport til hotel relativt sent, og vi ville høre om bestillingen stadig kan foregå i morgen?
  🙂

 8. Lone says:

  Ups – har lige bestilt transport fra lufthavn til hotel, men kom til at skrive forkert dato. Vi har brug for det imorgen den 12 oktober og ikke den 16 oktober. Håber det kan nås.
  Ser frem til at høre fra jer.

 9. mette says:

  Hej

  Vi skal afsted i oktober.
  Hvordan finder man chaufføren ? og kan man være sikker på at han er der?
  Vi har tidligere (ikke gennem jer) været uheldige, så derfor har vi i lang tid selv klaret transport, men dette er jo nemmere.

  • Budapest Guide says:

   Hej,
   sjåføren venter dere i ankomsthallen i lufthavnen med skilt med ditt navn på. Vi har hatt noen få tilfeller der sjåførene ikke har vært på plass (men da har du fortsatt vårt telefonnummer), men i 98% av tilfellene er alt i orden og sjåføren venter dere i ankomsthallen og alt går helt perfekt!

 10. Liivarña says:

  Er sent ude med transport fra lufthavn til hotel. Datter og søn lander imorgen i Budapest. Har forsøgt at booke,- men er usikker på om den når at blive behandlet.

 11. Mikkel Tønnesen says:

  Hej.
  Vi er lidt sent ude, og lander i Budapest i morgen aften omkring 21.30. Er det for sent at bestille transport fra lufthavnen til hotellet, eller kan vi godt nå det?

  Mvh
  Mikkel

 12. Jette Andersen says:

  Vi har været 2 personer afsted. Bestilte hjemmefra tranfer til hotel og tilbage. Chaufføren fra lufthavnen og til hotellet var ok til engelsk og fortalte os lidt om de ting vi så langs vejen. Han var yderst hyggelig og meget servicemindet. Chaufføren tilbage til lufthavnen var knap så god til engelsk, men han va også meget venlig og servicemindet. De var absolut begge 2 med til at gøre vores rejse til en endnu bedre oplevelse. Kan kun anbefale, at man bestiller hjemmefra og generelt stor ros til budapestungarn for deres høflighed og gode betjening.

Leave a Reply