Øltur

Øltur i Budapest
Øltur i Budapest

Når man tænker på Ungarn, tænker man ofte på vin, men der findes også mange gode øl i landet. På ølturen, som varer i ca. 1 time, tager vi dig med til et sted hvor de producerer øl i Budapest den dag i dag. Man får et glas palinka som velkomstdrik. Efter dette får man et indblik i produktionen, i de forskellige led af produktionen og nyttig information samt en smagsprøve undervejs. Ved afslutningen bliver bordet dækket, og I får lidt småting at tygge på mens I smager på tre forskellige øltyper som produceres på stedet.

Dette er ikke et typisk bryggeri, så det producerer ikke øl i enorme mængder, men besøget giver et godt indblik i ølproduktion, og selvfølgelig mulighed for at smage god øl.

Turen foregår på Engelsk, men vi kan arrangere tolkning hvis der er behov for det. Man skal minimum være fire personer for en sådan tur, og prisen er 6500 Forint per person (ca. 150 DKK), og denne pris inkluderer at blive hentet på hotellet før programmets start.

Vi har nu også en udvidet bryggeritur til 11.000 Forint per person. Dette inkluderer smagning af 4 palinkaer, 4 øl, 4-retters frokost og naturligvis besøg på bryggeriet. Hvis du ønsker forlænget tur, skal du blot skrive det i kommentarfeltet nedenfor.

For at booke en øltur, udfyld venligst skemaerne nedenfor. Hvis du har spørgsmål angående turen, skriv inn ditt spørsmål nedenfor.

Book øltur i Budapest

Dette program er ikke længere tilgængeligt.

2 thoughts on “Øltur

  1. susan Juul says:

    kan man bestille en tur selv om man bor i ferielejlighed og ikke hotel? og er der tur alle dage, eller kun udvalgte dage

    • Budapest Guide says:

      Det er ikke noe problem om man bor i ferielejlighed! Programmet er tilgjengelig mandag-lørdag mellom 12.00 og 22.00.

Leave a Reply