Transfer + guide

Transport fra lufthavn og guidet tur
Transport fra lufthavn og guidet tur

Vi har måttet arrangere denne tur eftersom vi har fået flere forespørgsler om netop dette. Det er jo dejligt at kunne slå to fluer med ét smæk, og det kan du gøre med dette tilbud! Vi henter dig og dit rejsefølge i lufthavnen (i bil, minibus, stor bus eller mange store busser), og derefter kører vi mod Budapest. Undervejs fortæller guiden om Budapest og Ungarn.

Efter nogle minutter når vi til centrum hvor vi kommer forbi flotte steder som Heltepladsen, Steffens Basilika, Parlamentet, Slotsområdet, Gellért-bjerget, Operaen osv., (se seværdigheder). Bare nogle få timer efter ankomst til Budapest er du blevet bekendt med byen, fået et godt overblik som gør, at du kan få enormt meget mere ud af din resterende tid i Ungarns hovedstad. Turen afsluttes ved at du bliver sat af hvor du bor.

Fordele ved en sådan tur
* Du sparer penge ved at slå to fluer med ét smæk
* Du møder en smilende guide ved ankomst til Budapest, og du behøver ikke bekymre dig om noget
* Du går direkte ud til et ventende transportmiddel, og vips, så har du fået en flyvende start på opholdet
* Vores guider har altid overraskelser og lidt diverse ungarske specialiteter i baghånden som gør, at guiden ikke bliver forstyrret af rumlende maver under den guidede tur

Send os en e-mail, og gør dig klar til en superstart på dit ophold i Budapest.

Priser (inneholder guide, sjåfør, MVA (27%) og alt annet:

 • 1-2 personer: 90,000 HUF
 • 3 personer: 95,000 HUF
 • 4 personer: 100,000 HUF
 • 5 personer: 105,000 HUF
 • 6 personer: 110,000 HUF
 • 7 personer: 130,000 HUF
 • 8 personer: 135,000 HUF
 • 9 personer: 140,000 HUF
 • 10 personer: 145,000 HUF
 • 11 personer: 150,000 HUF
 • 12 personer: 155,000 HUF
 • 13 personer: 160,000 HUF
 • 14 personer: 165,000 HUF
 • 15 personer: 170,000 HUF

Kontakt os for mere information og booking

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

8 thoughts on “Transfer + guide

 1. Verner Jensen says:

  Vi var otte personer som blev guidet rundt i Budapest mandag d. 17 juni af Monica. Det var så godt et program syntes alle så det kan varmt anbefales .Blev hentet i lufthavnen og efter den fine tur rundt i byen blev vi sat af på vores hotel.Fin fin service.

 2. Anni Blom says:

  Vi blev afhentet i lufthavnen af dansktalende Monica + chauffør og fik en fantastisk indføring i Budapest, som vi ikke havde besøgt før. Det var meget veltilrettelagt, og der var god tid til at stille spørgsmål og til at få fyldestgørende svar, som vi havde glæde af de følgende dage på egen hånd. Kan varmt anbefales!

 3. Nina says:

  Til Budapest Guide

  Jeg vil gerne på min gruppes vegne sige jer tusind tak for nogle gode dage i Budapest. Det var perfekt med jeres guidet tur da vi ankom og I må hilse guiden og sige tusind tak, hun er bare god. Vi havde også en dejlig sejltur på Donau samt en sød og venlig chauffør som bragte os til lufthavnen da vi skulle retur til Danmark.

  Syntes lige at I skulle have denne positive feedback.

 4. Dorte says:

  Vel hjemme i Danmark igen, efter en dejlig uge i Budapest. Skylder vi at sende en stor tak for hjælpen med transport fra lufthavnen, den personlige guide med søde Sofia og ikke mindst hjælpen med at arrangere turen på Donau, da vi i sidste øjeblik ønskede denne tur.

  En dejlig by at være gæst i og kommer gerne igen en anden gang.

 5. Anne Marie Koefoed says:

  Blev afhentet i lufthavn af Sofia, dansktalende guide.Super sightseeings tur i Budapest, der gav godt indblik i byen. Dejligt med lidt drikkelse og snacks på turen. Kørte retur til lufthavn med samme firma og blev hentet i rigtig god tid.

 6. Grethe says:

  Det er en fantastisk løsning, hvis man ikke kan komme ind på sit hotelværelse tidligt, at tage en guidet tur rund i storbyen for at få en ide om hvor man er kommet hen, hvor tingene er, og hvordan der ser ud. En rigtig god start på turen og så bliver men kørt direkte til hotellet… Kan varmt anbefales.

 7. Anne says:

  Tak vi havde en dejlig tur. Vi kan varmt anbefale budapestungarn.dk. Vi blev hentet i lufthavnen af guiden, der talte dansk. Hun havde planlagt, at vi kom rundt til alt det man “skal se”, når man besøger Budapest. Vi havde et stop, hvor guiden havde sørget for osteboller, chokolade, øl og vand. Vi kan på det varmeste anbefale starte turen på denne måde, da man så har et overblik over hvad man vil se nærmere på til fods. Da vi skulle hjem igen, havde budapestungarn.dk sørget for at der holdten stor taxa, hvor vi alle 8 personer kunne være i. Taxaen var det før tid – og sørgede for at vi var i lufthavnen så vi kunne checke ind i god tid.

 8. Susanne says:

  Vi vil gerne rose den ungarske guide for en fantastisk oplevelse. En perfekt planlagt tur og en velforberedt og altvidende meget sød pige – hende kan vi varmt anbefale.

Leave a Reply