Sir Lancelot

På Sir Lancelot vil du blive taget med tilbage i tiden, til Middelalderen. Musikken, tjenerne, bordene, hvor du sidder ved væggene – alt er lavet for at bringe dig tilbage i tiden. Placeret i disse omgivelser er du inviteret til at nyde et lækkert mæltid serveret for dig og dine venner på store tallerkner. På disse tallerkner vil du finde alt muligt slags mad, og du spiser indtil din mave ikke kan mere.

Vi har modtaget mange gode tilbagemeldinger fra mennesker der har besøgt denne restaurant, og de siger ofte at selvom prisen er rimeligt høj, så får du masser af mad for pengene!

Sir Lancelot Budapest
Adresse: 1065 Budapest, Podmanicky u. 14

Ønsker du at vi bestiller bord for dig i denne restaurant? Gå til bordreservationssiden og fyll inn formularene der. Vi tager intet for denne service.

Billeder: Sir Lancelot

2 thoughts on “Sir Lancelot

  1. Karina says:

    En oplevelse man skal have med hvis man er i Budapest. Helt fantastisk.
    Man skal lige overvinde at man sidder med fingrene i maden 🙂
    Super betjening og god øl til maden i de store lerkrus.

  2. Birte Poulsen says:

    Vi kan kun anbefale Sir Lancelot, hvis man er i Budapest. Rigtig dejlig mad og i rigelige mængder ! Dejligt kød og grønsager serveret på et stort fad. Dog savnede vi gafler – til at begynde med. Men efterhånden som måltidet skred frem, vænnede vi os til at bruge fingrene ;O) – Vi gik mætte og tilfredse derfra =o)

Leave a Reply