Aszu

Aszu er navnet på, hvad vi roligt kan kalde en bedre restaurant i centrum af Budapest. Den ligger i nærheden af ​​Stefanskirken, og her får du mad på tallerkenen, der kan betragtes som gourmetklasse.

Aszu-navnet kommer fra Tokaj, fordi den mest berømte ungarske vin hedder Aszu og kommer fra Tokaj. Dette er en sød hvidvin, og det betyder, at de på restauranten er særligt veltrænede i at servere mad, der passer godt til ungarske vine (fra Tokaj), men er man ikke vindrikker eller ikke drikker sød vin, er der ingen grund til bekymring… de har mange andre ting, og du behøver ikke drikke sød hvidvin, hvis du ikke vil!

På menukortet er der mange traditionelle ungarske retter (såsom gullaschsuppe), men alt er lavet med omhu og her er der ikke overfyldte tallerkener som det er på mange ungarske restauranter, men det der kommer frem på tallerkenen smager utrolig godt. En hovedret koster et sted mellem 80-150 kr., og et glas vin koster mellem 30-60 kr. Så det er ikke den billigste ting, du finder i Budapest, men det er bestemt et af de bedre spisesteder i Budapest.

Vil du prøve? Ønsker du en bordreservation, skal du blot besøge bordreservationssiden, så ordner vi dette for dig (naturligvis gratis) og så kan du se frem til lækker ungarsk mad.

Reserver bord på Aszu i Budapest

Aszu restaurant Budapest

Sas utca 4, 1051 Budapest

Aszu billeder