I dag er Gundel berømt pga. dens ejere Ronald Lauder og George Lang. Det er et af de mest populære spisesteder i Budapest, dog mest blandt turister. Vi advarer dig på forhånd, priserne er høje, og nogle mennesker sætter spørgsmålstegn ved retternes kvalitet, men stedet er stadig kendt af turisterne. Hvert år serverer stedet til Formel 1 festen og det serverede for paven da han besøgte Pannonhalma.

Iblandt dets berømte retter kan du finde Gundelpandekagen. Det er en pandekage med fyld tilsat rom, rosiner, citronskal og valnødder serveret med chokoladesovs – varmet i ovnen og flamberes efter ønske.

Stedet har også sin egen pub hvor du kan få noget at drikke på en varm dag. Vær opmårksom på at restauranten påkræver jakke for herrerne om aftenen (hvis du ikke har én på, får du én udleveret). De tilbyder også gratis trådløst internet, så hvis du har en bærbar, så føl dig fri til at medbringe den.

Gundel Budapest
Adresse: 1146 Budapest, Állatkerti út 2

Ønsker du at vi bestiller bord for dig i denne restaurant? Gå til bordreservationssiden og fyll inn formularene der. Vi tager intet for denne service.

Billeder: Gundel

Leave a Reply