Budapest Beer Week 2025

Er du i humør til at smage og drikke øl med de lokale i Budapest? Budapest Beer Week er en årlig festival, der giver besøgende mulighed for at smage masser af øl kombineret med koncerter og andre fede aktiviteter.

Hvis du kommer til denne begivenhed, kan du smage øl brygget i hele verden. Mange af udstillingerne er fra udlandet. Som et resultat kan du smage dansk, norsk, fransk, rumænsk, amerikansk, ungarsk, svensk, spansk, belgisk og øl fra endnu flere lande, når du besøger begivenheden.

Begivenhedens højdepunkt er weekendsmagningssessionerne, hvor du køber et adgangskort, der giver dig ret til ubegrænset ølforbrug og giver dig mulighed for at møde folk, der brygger øllet. Du får også eventglasset, og vil du blive ved med at feste, inviteres du også til efterfesten med start klokken 22.00.

Budapest Beer Week 2025

Dato: 26 maj – 1 juni
Sted: Dürer Kert

Billetter: https://bpbw.hu/en/

Hvordan man kommer dertil?

Hvis du rejser med offentlig transport, er de bedste muligheder bus 103 eller 103E til Hengermalom út eller sporvogn 1 til Hengermalom/Szeremi.

Området åbner normalt omkring klokken 14.00 på festivaldagene. Det er gratis entré på hverdage, men i weekenden kræves smagsbilletten for at komme ind på området.

Kunne du tænke dig at læse mere om andre begivenheder og koncerter i Budapest? Vi har skrevet om masser af begivenheder, festivaler og koncerter i Budapest, så tag et kig på vores Budapest-kalender for at finde ud af mere.

Tags:

Date

May 26 2025 - Jun 01 2025

Time

All Day

Location

Dürer kert
Dürer kert
Category