Home Events - Budapest Guide Sport Budapest Night Run 2024

Budapest Night Run 2024

Budapest er en smuk by, men den bliver endnu smukkere, når det er mørkt udenfor og lyset tændes! Ville det ikke være rart at se byen med egne øjne i mørket, mens du løber en distance på 5, 10 eller 21 kilometer? Det er muligt, hvis du kommer til Budapest og deltager i Budapest Night Run, også kaldet Generali Night Run.

Det startede som et simpelt løb, men det er blevet en af de mest populære sportsbegivenheder i Budapest. Stemningen er fantastisk og på grund af, at det er om aftenen, undgår du den ekstreme varme, og du kommer til at se den smukke by Budapest om natten. Alle distancer starter ved Slotshaven (Várkert). Dette er placeret på Buda-siden, lige under slottet (ved siden af Donau). Derfra løber du langs Donau mod Margaret Island. Dette gør dig i stand til at se den mest berømte parlamentsbygning i verden med sin smukke belysning, mens du løber. Du løber senere i slotskvarteret, gennem tunnelen og i området nær Kædebroen. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Under hele løbet er der såkaldte pacere, der hjælper dig med at holde tempoet. Med andre ord, hvis du planlægger at løbe i et tempo på 5 minutter pr. kilometer, skal du følge personen, der løber med et skilt, der fortæller dig, at de holder det tempo.

Budapest Night Run 2024

Dato: 31 august, 2024
Mere information og tilmelding: https://futas.maratonman.hu/generali-night-run

Jo tidligere du tilmelder dig, jo billigere bliver det. Er du meget forsinket, kan du tilmelde dig på stedet inden løbet, men så bør du komme tidligt for at sikre dig, at alt bliver færdigt i tide inden løbet.

Der er også løb for børn, hvilket betyder, at dette er en begivenhed for hele familien.

Vil du se mere, hvad arrangementet handler om? Se den officielle begivenhedsvideo fra 2022.


Kunne du tænke dig at læse mere om andre sportsbegivenheder, koncerter, udstillinger, festivaler og happenings i Budapest? Tag et kig på vores Budapest-kalender.

Tags:

Date

Aug 31 2024

Location

Várkert bazar
Várkert bazar
Category