Coldplay Budapest 2024

Et af de mest populære bands i verden kommer til Budapest sommeren 2024. Bandet er utroligt populært, og derfor vil de have tre koncerter på det største spillested i Budapest, Puskas Ferenc Stadium.

Coldplay-koncerterne i Budapest er en del af en kæmpe verdensturné, der startede i 2023. Under turnéen vil Coldplay besøge byer som Bukarest (Rumænien), Athen (Grækenland), Tokyo (Japan), Los Angeles (USA), Lyon (Frankrig), Rom (Italien), Wien (Østrig) og Dublin (Irland). Det er alle fantastiske byer, så hvis du ikke kan finde billetter til en af Coldplay-koncerterne i Budapest, bør du overveje at lytte til bandet på Ernst-Happel Stadion i Wien i stedet for!

Coldplay Budapest 2024

Mødested: Puskas Ferenc Stadium
Datoer: 16., 18., 19. juni

Billetter: https://www.livenation.hu/show/1432037/coldplay-music-of-the-spheres-world-tour-delivered-by-dhl/budapest/2024-06-16/en

Inga fler biljetter kvar? De flesta biljetter till Coldplay-konserterna i Budapest såldes slut direkt. Skulle du verkligen vilja vara där på Puskas Stadium för att lyssna på och se Coldplay live? Du kan köpa andrahandsbiljetter till konserten på Viagogo.

Lycka till med att hitta biljetter till konserterna. Om du behöver hjälp med andra program i Budapest, en privat flygplatstransfer eller någon annan aktivitet, titta runt i vår Budapestguide för att hitta användbar information för din vistelse.

Leder du efter et hotel i nærheden af Coldplay-koncerten?

Kunne du tænke dig at bo på hotel eller lejlighed tæt på stadion? Det er ret nemt, og der er mange hoteller og lejligheder at vælge imellem. Tag et kig på kortet nedenfor for at finde en mulighed, der passer til dig.

Booking.com

Skal du parkere din bil før koncerten, er den nemmeste mulighed at parkere i Arena Plaza og gå til stadion! Er du klar til at have det sjovt ved en af Coldplay-koncerterne i Budapest? Det håber vi!


Du kan læse mere om andre koncerter og arrangementer i Budapest her. Der er masser af festivaler, udstillinger, markeder og andre begivenheder, der finder sted i Budapest hele tiden. Du kan læse mere om nogle af dem, hvis du klikker på linket ovenfor.

Date

Jun 16 - 19 2024
Ongoing...

Location

Puskas Arena
Puskas Arena
Category