Home Events - Budapest Guide Sport Europa League-finalen 2023
Europa League

Europa League-finalen 2023

Ungarn er blevet en nation med store sportsbegivenheder. I august 2023 vil landet og byen Budapest være vært for verdensmesterskaberne i atletik, som bliver den største begivenhed nogensinde arrangeret i Ungarn. Men inden de hurtigste løbere i verden kommer til Budapest i august, er det tid til finalen i Europa League på Puskas Arena den 31. maj.

Få dage efter Europa League-finalen er det tid til endnu en stor begivenhed i håndboldverdenen, da de fire bedste hold i Europa skal spille i EHF Final 4 (semifinalerne og finalen i Champions League i håndbold for kvinder). Måske skulle du bare komme for en uge og nyde masser af god sport i Budapest? Har du brug for hjælp til forskellige aktiviteter, booking af flodkrydstogter, en privat guidet tur, en lufthavnstransport eller måske en hotelbooking, så kig dig omkring i vores Budapest Guide for masser af inspiration og hjælp.

Europa League-finale 2023

Dato: 31. maj kl. 21.00
Mødested: Puskas Arena

I skrivende stund ved vi kun, at finalen vil bestå af to af følgende hold:

  • Juventus eller Sevilla
  • Bayer Leverkusen eller Roma

Hvad er din drømmefinale? Ville det være fedt med en helitaliensk finale mellem Roma og Juventus, eller kommer Europa League-specialisterne Sevilla fra Spanien til finalen i stedet for Juventus?

Kan du ikke se Europa League-finalen på Puskas Arena med 65.000 andre tilhængere i Budapest? Leder du efter en måde at streame begivenheden online på? Du kan finde mere information om, hvor du kan se kampen online her.

Hvordan kommer man til Puskas Arena?

Den nemmeste måde at komme til spillestedet er med den røde metro og derefter at forlade metroen ved Puskas Arena. En anden mulighed er at rejse i bil, parkere ved Arena Plaza og gå derfra. Dette er et fantastisk indkøbscenter med en kæmpe parkeringsplads, og det er kun få minutter til fods fra arenaen. Glem ikke at komme tidligt, for det vil være masser af trafik og mennesker i området på grund af kampen.

Tags:

Date

May 31 2023
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Location

Puskas Arena
Puskas Arena
Category