Hungarian Grand Prix

Det årlige Formel 1-løb ved Hungaroring uden for Budapest er et stort højdepunkt for alle, der kan lide hurtige og hurtige biler. Dette er weekenden for turister i Budapest, og de fleste af hotelpriserne er også steget med et par procent.

Hvis du planlægger at deltage i dette års Formel 1-løb, skal du købe billetter så hurtigt som muligt. Det er også muligt at købe sidste minut uden for anlægget, men det er ofte en meget dyre oplevelse, så vi anbefaler ikke det.

Formel 1 Budapest

Hvad der også kan være godt at vide, er, at den nemmeste måde at komme til og fra Formel 1-sporet er ved at bruge almindelige taxaer. De fleste Budapest-hoteller hjælper dig med at finde en taxa, der kører dig til og fra Hungaroring, og dette er ofte den nemmeste måde at arrangere dette på.

Datoer for Hungaroring i 2023

Datoer: 21 juli – 23 juli
Sti: Hungaroring

Hovedløbet afholdes i Hungaroring den 2. august med start kl. 15.00. Men der er også løb på lørdag, så hvis du har billetter til dette, skal du selvfølgelig også medbringe det. Glem ikke at bruge masser af tid på transporten ud til Formel 1-banen, og glem ikke at beregne lidt tid til at komme tilbage. Der er utrolig mange mennesker, der bevæger sig i samme retning som dig, og trafikken er mærkbar!

Se formel 1 på tv

Hvis du ikke har billetter, er det let at se Formel 1-løbet på TV i Ungarn. Den officielle kanal M4 viser hele Formel 1-løpet både på tv og på nettet, så bare tænd for tv’et på hotelværelset, så er du klar til at se al action og passering.

Andre programmer i Budapest

Hvis du vil medbringe andre spændende programmer, mens du er i Budapest for at se på formel 1, skal du bare læse videre i vores Budapest-guide. Her kan du læse om vinsmagning i Budapestflodkrydstogter på Donau, guidede ture, lufthavnstransport og meget mere!

Date

Jul 21 - 23 2023
Hungaroring, Mogyorod, Hungary

Location

Hungaroring, Mogyorod, Hungary
Hungaroring, Mogyorod, Hungary
Category