Lumina Julepark

Lumina julepark

Lumina Park er et fantastisk sted at være i Budapest. Det åbnede første gang i oktober 2022 og holdt åbent indtil marts 2023. Da man ser konstruktioner med smukke lysdekorationer, fungerer konceptet kun i vintermånederne, hvilket betyder, at det kun er tilgængeligt i denne periode af året. På grund af succesen meddelte Lumina Park for nylig, at den vender tilbage til Budapest. Men denne gang kommer de også med en julepark for at gøre tingene endnu sjovere.

Lumina Julepark ligner den originale Lumina Park, kun at fokus vil være på julen og på at bringe julestemningen til de besøgende. Mens Lumina Park ligger på Margaret Island i Palatinus-badet, ligger Lumina Christmas Park i Romaifürdő, lidt længere uden for Budapests centrum (i retning mod Szentendre).

I Lumina Julepark vil der være et postkontor, en julelandsby, en isverden, Aurora Borealis (nordlys), juletræsskove, julemænd og alt, hvad der skal til, for at folk i alle aldre kan hygge sig.

Lumina Julepark 2023/24

Datoer: 15. november 2023 – 15. januar 2024
Sted: Romaifürdő

Hvordan kommer jeg til Lumina Christmas Park?

Det er ikke særlig kompliceret. Den nemmeste måde er at rejse med metro til Göncz Árpád Városközpont (blå metro) og derefter at rejse med bus nummer 34 derfra indtil stoppestedet Rómaifürdő. Samme metode kan bruges til at rejse tilbage til Budapests centrum, efter du har besøgt juleparken.

Hvor meget koster det at besøge Lumina Julepark?

Vi ved det ikke endnu, men det forventes at være en lille smule billigere end den normale Lumina Park. Indtil vi får de nøjagtige oplysninger, er vores gæt, at entréen vil være mellem 3000-4000 HUF per person.

Bliver der julemarked i Juleparken?

Lumina Christmas Park er ikke et sted at shoppe. Der vil være nogle boder, hvor man kan købe noget at spise og drikke, men det er ikke meningen, at det skal være et julemarked. Hvis du vil juleindkøbe eller nyde varm vin og alle de ting, du kan forvente på et julemarked, så læs i stedet om de traditionelle julemarkeder i Budapest.

Vil du læse mere om andre programmer og aktiviteter i Budapest? Tag et kig på vores Budapest-kalender for at finde ud af, hvad der sker i byen.

Tags: ,

Date

Nov 15 2023 - Jan 15 2024
Expired!

Time

All Day

Location

Rómaifürdő
Rómaifürdő
Category