Home Events - Budapest Guide Sport Puskas Arena Night Run (LED’S RUN)
PUskas Run

Puskas Arena Night Run (LED’S RUN)

Har du nogensinde set det ungarske landshold spille en kamp på Puskas Arena i Budapest? Det er et imponerende stadion, men ville det ikke være sjovt at se stadion med egne øjne, at løbe på græsset og at løbe op og ned ad trapperne for at se stadion fra alle mulige perspektiver, både indefra og ydersiden?

Budapest byder dig velkommen til Puskas Arena Night Run, også kendt som LED’S RUN. Denne begivenhed finder sted den 30. september i 2023, og den er velegnet til alle, der kan løbe enten 1,5 km eller 5 km. De kortere distanceløb starter omkring kl. 19.00, mens de, der løber 5 km, starter omkring kl. 20.00.

Puskas Arena Night Run 2023

Dato: 30. september
Sted: Puskas Arena

Prisen for at deltage er mellem 5 og 10 euro (afhængig af distance). Du kan finde mere information om arrangementet og tilmelde dig begivenheden på https://www.ledsrun.hu/.

Siden er kun tilgængelig på ungarsk, men Google Translate er din ven. Der vil højst sandsynligt være mulighed for at tilmelde sig løbet på stedet, men hvis du har tænkt dig at gøre det, så kom tidligt (omkring kl. 18.00).

Tags:

Date

Sep 30 2023
Expired!

Time

All Day

Location

Puskas Arena
Puskas Arena
Category