Home Events - Budapest Guide Konserter Robbie Williams Budapest

Robbie Williams Budapest

Robbie Williams er en af de mest populære sangere i verden, og han har tusindvis af fans i Ungarn. Ikke underligt, at han altid har Budapest med på listen, da han rejser på koncertturnéer verden over. Den gode nyhed er, at Robbie Williams igen turnerer verden rundt, og han vender tilbage til Budapest i marts 2023 for at optræde i Budapest Sportarena.

Den nye Robbie Williams-turné hedder “25 år med hits.” Han vil besøge mange europæiske byer, herunder Bologna, Wien, Lissabon, Barcelona, Frankfurt, Berlin, Köln, København, Amsterdam, Paris, Krakow og andre.

Budapest Sportarena er ideel til sådan en begivenhed, da den har plads til 12.500 besøgende til koncerter, hvilket gør den til det næststørste indendørs koncertsted i Ungarn. Den største er MVM Dome, et helt nyt kompleks med plads til 20.000 mennesker (gør det til et af de største indendørs spillesteder i Europa).

Robbie Williams Budapest 2023

Budapest Sportarena
14 marts

Billetter: Funcode.hu

De billigste billetter koster 33.000 HUF (80 euro), mens de dyreste koster 54.000 HUF (130 euro). Platinbilletter er tilgængelige, og prisen er 100.000 HUF (250 euro).

Kunne du tænke dig at læse mere om andre koncerter i Budapest? Tag et kig på vores Budapest-kalender for mere information og begivenheder.

Date

Mar 14 2023
Expired!

Location

Budapest Sportarena
Budapest Sportarena
Stefánia út 2, 1143 Budapest
Category