Home Events - Budapest Guide Sport Wizz Air Halvmarathon 2024

Wizz Air Halvmarathon 2024

Det er tid til at komme ud og lave noget sjovt igen. Er du klar til at løbe et halvmaraton i Budapest? Den årlige begivenhed, Wizz Air Half Marathon, vil blive arrangeret i Budapest den 8. september i 2024, og dette er en fantastisk chance for at se Budapest, mens du løber rundt i den smukke hovedstad i Ungarn.

Den nøjagtige rute for halvmarathonet er endnu ikke fastlagt, men uanset hvor halvmarathonet afholdes, vil du løbe ad naturskønne ruter i Budapest, og det bliver en fantastisk oplevelse!

Der er endnu ikke meget information tilgængelig på engelsk om begivenheden, men online tilmelding til begivenheden kan findes på: https://www.budapestfelmaraton.hu/online-nevezes/

Wizz Air Halvmarathon 2024

Dato: 8. september

Dette er en fantastisk mulighed for at udforske Budapest, mens du løber og hygger dig. Hvis du vil læse mere om andre løbekonkurrencer eller events i Budapest, skal du bare se dig omkring i vores Budapest Guide. Her finder du information om, hvad der sker i byen, men også information om de vigtigste seværdigheder byen har at byde på, de fedeste aktiviteter, offentlig transport og mange andre spændende emner.

Tags:

Date

Sep 08 2024

Time

All Day
Category