La Pampa

Er du klar til at spise en lidt pænere bøfmiddag i Budapest? La Pampa er navnet på et meget flot steakhouse, der ligger i nærheden af ​​St. Stephen’s Basilica. Det ejes af de samme personer bag Pampas Steakhouse, men La Pampa er uden tvivl den mere elegante af de to restauranter. Det vil du også se, hvis du kigger på nogle af billederne fra restauranten herunder.

Hos La Pampa kan du spise alt fra Kobe-steaks, til Porterhouse-steaks, til T-Bone-steaks, men der er også beskedne kyllingeretter til dem, der ikke er klar til at spise oksekød.

Dette er en perfekt restaurant for dem, der kan lide god mad i elegante omgivelser. De har også private lokaler til grupper på op til 50 personer, så det er også en rigtig god løsning for større grupper, der ønsker at spise sammen under deres ophold i Budapest. Vi kan også arrangere menuer til større grupper, der ønsker at have menuen klar inden ankomst til restauranten med eget værelse eller lignende.

La Pampa Budapest

Bajcsy-Zsilinszky út 23, 1065 Budapest
Metro: Arany Janos utca

Reserver et bord på La Pampa

Hvis du ønsker at reservere bord på La Pampa i Budapest, skal du blot gå ind på vores side for at reservere bord i Budapest.

Billeder fra La Pampa

Leave a Reply