Budapest Vinfestival

Hvornår afholdes den utrolige Budapest Wine Festival i år? Vi har allerede spørgsmål om, hvornår den årlige vinfestival afholdes i Budapest i 2020. Her er svaret!

Den årlige vinfestival er den største festival i Ungarn, der beskæftiger sig med mad og drikke. Gennem fire vidunderlige dage kan du smage tusinder af vine og i selskab med titusinder af andre mennesker. Festivalen arrangeres i slotsområdet, så det er ikke kun god vin, det er også et utroligt smukt område med vidunderligt panorama og udsigt (især om aftenen).

Fra vinfestivalen i 2019 (foto af Zsolt Szigetvary)
Fra vinfestivalen i 2019 (foto af Zsolt Szigetvary)

Datoerne for 2020-vinfestivalen er som følger!

10 september – 13. september

Så dette er de datoer, du skal notere i din bog! Så bare nyd og gør dig klar til en fantastisk festival i 2020. Du kan læse mere om selve vinfestivalen, programmet, hvordan det fungerer og lignende i denne engelske artikel.


Kommer du til Budapest på et andet tidspunkt, men vil alligevel have en eller flere gode vinoplevelser? Selvfølgelig kan vi også hjælpe dig med det, og her er nogle af de programmer, vi varmt anbefaler!

Så se bare frem til dette års tur til Budapest! Du kan finde mere information om andre programmer, lufthavnstransportseværdigheder og meget mere her i vores Budapest Guide!

The event is finished.

Tags: ,

Date

sep 10 - 13 2020
Expired!

Time

All Day
Buda Castle, Budapest

Location

Buda Castle, Budapest
Buda Castle, Budapest
Category
Hvad sker i Budapest
airport transfer budapest Sejltur på Donau
Guidet tur i Budapest Vinsmagning i Budapest Bryggeribesøg

Seneste indlæg