Sziget Festival

Har du hørt om Sziget-festivalen i Budapest? Det er den største musikfestival i Budapest hvert eneste år og en vidunderlig oplevelse. Der er omkring 500.000 mennesker, der kommer til festivalen, og masser af kendte kunstnere, som du har ønsket dig at se i lang tid.

I 2020 arrangeres naturligvis en ny Sziget-festival. Arrangementet finder sted på den såkaldte Hajogyari-ø, som ligger lidt nord for Margaret Island. Her er der koncerter fra start til slut, og du vil bestemt ikke føle dig ensom, hvis du tager til øen.

Sziget festivalen i Budapest

Sziget-festival i Budapest i 2020

Nogle vælger at bo i telte på øen, men de fleste vælger at bo på hoteller eller lejligheder i nærheden og derefter gå ind på øen hver dag for at lytte til hvad der er interessant. Hvis du har brug for hjælp til transport fra lufthavnen til festivalen, kan du læse mere om vores lufthavnstransporttjeneste her.

Vil du se lidt af Budapest, inden du ankommer til festivalen? Vi kan tage dig direkte på en guidet tur i Budapest, inden vi kører til festivalen. Så kan du feste og nyde musik resten af ​​dit ophold med god samvittighed, da du ved, at du allerede har set de vigtigste seværdigheder i Budapest inden din ankomst!

Sziget-festival i 2020

Årets festival afholdes mellem 5. august og 11. august.

Mere information om festivalen findes på https://szigetfestival.com/en-int/

Hvor meget koster Sziget-festivalen?

Hvis du køber en billet, der er gyldig for hele festivalen, er prisen omkring 95.000 HUF. Dette er et tilbud til dem, der køber tidligt, da den officielle pris er 111 900 HUF.

Glem ikke at læse videre her i vores Budapest-guide for at få flere oplysninger om andre spændende begivenheder i Budapest. Hvis du gerne vil være med på vores populære bryggeribesøg med 4 madretter, 4 øl og 4 palinka samt en rundvisning i bryggeriet, er der noget, vi kan hjælpe med hele året rundt. Det samme gælder for flod krydstogter på Donau, vin middage og meget mere.

Hav en god tur!

The event is finished.

Tags:

Date

aug 05 - 11 2020
Expired!

Time

All Day
Hajogyari Sziget, Budapest

Location

Hajogyari Sziget, Budapest
Hajogyari Sziget, Budapest
Category
Hvad sker i Budapest
airport transfer budapest Sejltur på Donau
Guidet tur i Budapest Vinsmagning i Budapest Bryggeribesøg

Seneste indlæg