andre rieu budapest

André Rieu Budapest

Det er syv år siden, André Rieu sidst besøgte Budapest, men endelig vender han tilbage igen. Den 9. november kommer han til den storslåede MVM Dome sammen med Johan Strauss-orkestret. Dette er en fantastisk mulighed for at se og høre en legende i den klassiske musikverden i dag.

En André Rieu-koncert er altid speciel på grund af det store orkester og kor, han medbringer, og fordi han altid inviterer særlige kunstnere til at optræde under disse arrangementer. Dette er en vidunderlig chance for at se de smukke bygninger og attraktioner i Budapest med en klassisk koncert, der vil varme dit hjerte og sjæl inden jul. Desværre åbner julemarkederne i Budapest ikke så tidligt (højst sandsynligt en uge senere), men du kan stadig besøge populære butikker og medbringe noget velsmagende hvidvin fra Tokaj eller ungarsk pølse, der vil bringe glæde og latter til din julemiddag.

André Rieu blev født i Maastricht i Holland i 1949, samme år som Bruce Springsteen, Lionel Richie, Meryl Streep og Republikken Kina blev født. Han fik sit internationale gennembrud efter at have skabt Johan Strauss Orchestra i 1987, og han har siden da rejst verden rundt. Det er ganske forbløffende, at André Rieu i en alder af 75 år vil turnere gennem hele 2024, hvor den sidste koncert bliver arrangeret i Antwerpen i Belgien i januar 2025.

André Rieu Budapest 2024

  • Dato: 9. november
  • Sted: MVM Dome

MVM Dome er et fantastisk sted i Budapest. Den er meget ny og har kun været i brug i et par år. Budapest Sportarena var det mest populære indendørs spillested i Budapest i mange år, men MVM Dome er nu det nyeste og “sejeste” indendørs koncertsted i Budapest. Udover at blive brugt til koncerter, er den også vært for sportsbegivenheder såsom EHF Final 4 (håndbold) og andre store begivenheder.

Hvor kan jeg købe billetter til André Rieu-koncerten i Budapest?

Det tog kun et par timer, før billetterne til André Rieu-koncerten i Budapest var udsolgt. Der er med andre ord ikke flere tilgængelige billetter til billetterne. Men hvis du virkelig vil være der, så er det muligt at købe billetter fra andre på den populære billetmarkedsplads Viagogo. Der kan du også købe billetter til alle de andre André Rieu-koncerter i hele Europa i 2024.

Hvordan kan jeg rejse til MVM Dome med offentlig transport?

Det er meget nemt at rejse til MVM Dome med offentlig transport. Du skal bruge en billet til offentlig transport, og så kan du bruge metrosystemet og rejse med den blå linje til enten Nepliget eller Ecséri út. Koncertstedet kan nås inden for mindre end 500 meters gang fra de to nævnte metrostationer.

Sker der andre ting i Budapest?

Du kan læse mere om andre begivenheder og begivenheder i Budapest i vores Budapest-kalender.

Date

Nov 09 2024

Time

All Day

Location

MVM Dome
MVM Dome
Category

Leave a Reply