Balaton Sound 2024

Vil du gerne besøge en af ​​de mest populære festivaler i Ungarn? Kan du lide at bade og sole dig, mens du har masser af god musik på øret? Så er Balaton Sound noget for dig!

Dette er festivalen, der afholdes i Zamardi, en lille by beliggende lige ved Siofok, en by langs Balatonsøen, som er det store sommerparadis i Ungarn.

Balaton Sound

Balaton er en sø, der er lidt over 200 km i omkreds, og her kommer snesevis af mennesker fra både udlandet og udlandet hvert år for at slappe af og nyde varmt vand i smukke Balaton. Tusinder af mennesker kommer også for at se Balaton Sound, og ikke kun almindelige mennesker, men velkendte artister. Dette gør Balaton Sound til den største fest på Balaton hvert eneste år, og det faktum, at nabobyen Siofok også er kendt for at være festbyen på Balaton, gør ikke området mere dumt at besøge!

Så hvis du vil feste og danse og svømme i Balaton med titusinder af lokale og besøgende, er dette den festival, du skal have med!

Der er over 170.000 mennesker på festivalen, så du behøver ikke at bekymre dig om at være ensom undervejs, hvis du tager til Balaton Sound i denne periode!

Balaton Sound 2024

I 2024 afholdes festivalen fra 3 juli til 6 juli, så hvis du har tid og lyst, er dette et program, vi kan varmt anbefale!

Hvis du er temmelig tørstig og ønsker at blive i Budapest, kan et bryggeribesøg måske være mere spændende? Have det sjovt alligevel!

Dette er kun en af ​​mange festivaler og spændende begivenheder i Ungarn hvert eneste år. Du kan læse mere om hvad der sker i Budapest her i vores Budapest Guide, og vi hjælper også med transport til og fra lufthavnen og meget mere, hvis du har brug for det.

Vi har hjulpet turister, der kommer til Budapest i mere end ti år. Med andre ord, du er i sikre hænder, hvis vi kan hjælpe dig med din rejse og dit ophold i Budapest og Ungarn.

Tags:

Date

Jul 03 - 06 2024
Expired!

Time

All Day

Location

Lake Balaton
Lake Balaton
Lake Balaton
Category