bryan adams budapest

Bryan Adams Budapest

Vidste du, at Bryan Adams har haft en af sine største koncerter i historien i Budapest? Han er dybt elsket af ungarerne, og da der blev arrangeret en gratis koncert på Heltepladsen i Budapest i 2019, kom mere end 100.000 mennesker for at nyde showet. Var du en af dem? Kunne du tænke dig at se og høre Bryan Adams, når han vender tilbage til Budapest i oktober 2024?

Bryan Adams vil rejse over hele Europa i 2024 på sin “So Happy It Hurts Tour”. Han starter i Storbritannien og rejser derefter til lande som Norge, Sverige, Danmark, Polen, Tyskland, Spanien, Frankrig, Schweiz, Estland, Letland, Finland, Litauen, Belgien, Luxembourg og Holland under sin turné. Men højdepunktet er selvfølgelig Bryan Adams-koncerten i Budapest.

Koncerten er arrangeret i den fantastiske MVM Dome, der ligger ud til hovedvejen, der forbinder Budapests indre by med den populære lufthavn. Dette spillested bliver ofte brugt til sportsbegivenheder, men den 14. oktober 2024 handler dette sted om den fantastiske og legendariske sanger og guitarist, Bryan Adams.

Bryan Adams koncert i Budapest

Dato: 12. oktober 2024
Sted: MVM Dome
Billetter: Viagogo (dette er en markedsplads, hvor du kan købe billetter fra andre)

Dette er en af mange fantastiske koncerter i Budapest dette efterår. Måske har du lyst til at komme og lytte til Andre Rieu eller Andrea Bocelli i MVM Dome senere på efteråret? Eller planlægger du at vende tilbage til Budapest for at opleve julemarkederne i november eller december? Du kan læse meget mere om, hvad der sker i Budapest ved at klikke på linket.

Date

Oct 14 2024

Time

All Day

Location

MVM Dome
MVM Dome
Category

Leave a Reply