Home Events - Budapest Guide Festivaler Budafok Champagne- og Vinfestival
Budafok Champagne og Vinfestival

Budafok Champagne- og Vinfestival

Vil du smage noget vin eller lokal mousserende vin? Lyder det fristende at besøge en festival med en meget stor procentdel af lokale gjester? Dette er festivalen at besøge!

Der arrangeres masser af fantastiske festivaler i Budapest hvert år, men mange af dem er fyldt med turister og for dyre for de lokale. Men hvis du kommer til Budafok Champagne- og Vinfestival, vil du opdage noget helt andet.

Først og fremmest er festivalen gratis at besøge. Alt du skal gøre er at rejse med sporvogn 47 fra Deak Ferenc Ter / Astoria / Fovam tér og køre til endestationen. Du vil derefter være i festivalområdet, og herfra kan du gå rundt ledsaget af tusindvis af lokale, mens du smager vin, champagne og spiritus, eller spiser noget cool ungarsk festivalmad.

Ungarns mest berømte champagneproducent, Törley, har en fabrik i dette område. De deltager i høj grad i festivalen, og som besøgende kan du også besøge deres fabrik for at smage og lære.

Budafok Champagne- og Vinfestival 2023

Datoer: 1.-3. september
Sted: Budafok

Festivalen starter fredag aften, og der er åbent hele dagen både lørdag og søndag. Der vil være udendørs koncerter begge dage, hvilket sikrer, at stemningen er fantastisk!

Vi kan varmt anbefale dette program til alle, der besøger Budapest i denne periode! Hvis du ikke kan komme, vil du måske være med på en anden vinsmagning. Du kan læse mere om vinsmagningsprogrammer i Budapest og uden for Budapest lige her.

Har du spørgsmål til selve festivalen? Skriv en kommentar nedenfor. Kunne du tænke dig at læse om andre festivaler og begivenheder i Budapest? Tag et kig på vores Budapest-kalender.

Date

Sep 01 - 03 2023
Expired!
Category