Home Events - Budapest Guide Festivaler Downtown Beer Festival 2024
Ølfestival i Budapest

Downtown Beer Festival 2024

Kunne du tænke dig at smage mere end 250 slags øl? Lyder det hyggeligt at spise streetfood fra forskellige foodtrucks på en af de smukkeste pladser i Budapest? Velkommen til Downtown Beer Festival i Budapest!

Ungarn er et land kendt for sin vinproduktion, men det får mere og mere opmærksomhed på grund af ølproduktion. Som følge heraf fejrer flere festivaler ungarsk øl, og Downtown Beer Festival er en af dem. Hvis du vil drikke endnu mere øl, bør du komme til Budapest til Budapest Beer Week (normalt arrangeret i maj).

En af de fantastiske ting ved denne ølfestival er, at den er helt gratis. Alle kan besøge den smukke Szabadság tér (Frihedspladsen) under festivalen uden at betale. Du skal betale, hvis du vil spise og drikke, men der er ingen gebyr for at besøge området.

Festivalen har et særligt glas, der kræves for at købe øl fra de forskellige foodtrucks. Med andre ord, hvis du virkelig vil være en del af festivalen, kan de fantastisk udseende festivalglas betragtes som en entré (som du kun skal betale, hvis du vil indtage øl på festivalområdet). Prisen på sådan et glas er omkring 10 euro.

ølfestival i budapest

En stor ting ved denne festival er, at den er populær blandt lokalbefolkningen. Som et resultat vil du møde masser af ungarere, hvis du kommer til festivalområdet.

Downtown Beer Festival 2024

Sted: Szabadság tér
Datoer: 3. september – 8. september (tirsdag – søndag)

Pris: Det er gratis at komme ind, men vil du drikke øl, skal du købe det officielle ølfestivalglas, som har en pris på omkring 10 euro

Hvordan kommer man til festivalområdet?

Frihedspladsen ligger meget centralt i Budapest. Det er mellem det ungarske parlament og Stefanskirken. Som et resultat går mange mennesker over denne plads, når de opdager byen på egen hånd. Hvis du ønsker at rejse til pladsen med offentlig transport, er de bedste muligheder sporvogn nummer 2 og gå fra parlamentet, eller ved at bruge den blå metro og gå fra stoppestedet “Arany János utca.” Hvis du er på Vörösmarty-pladsen (en meget populær plads i Budapest), gå til Budapest Eye og følg “Oktober 6. utca”, indtil du ender på festivalpladsen.

Hvis du kommer til Budapest i en længere periode, så glem ikke, at det kun få dage senere er tid til den årlige Buda Castle Wine Festival, den største vinfestival i Ungarn. Det er bestemt en festival værd at besøge, hvis du vil drikke og smage mere af de alkoholholdige væsker, der produceres i Ungarn.

Leder du efter et sted at bo i nærheden af festivalområdet?

Kunne du tænke dig at bo så tæt på festivalområdet som muligt? Det er et fantastisk sted at bo, ikke kun på grund af festivalen, men fordi det er i centrum af Budapest. Derfor kan du besøge berømte attraktioner og populære områder i byen til fods, hvis du bor i nærheden af Downtown Beer Festival-området.

Der er masser af hoteller i området, og du kan også finde billigere muligheder som hostels og lejligheder. Kig på kortet nedenfor for at finde forslag til, hvor du kan overnatte, og hvor meget det vil koste, hvis du beslutter dig for det.

Booking.com

Vi håber, du vil nyde dit ophold i Budapest. Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, så brug kommentarfeltet nedenfor.

Tags:

Date

Sep 03 - 08 2024

Location

Szabadsag ter, Budapest
Szabadsag ter, Budapest
Szabadsag ter, Budapest
Category