ed sheeran concert

Ed Sheeran Budapest

Ed Sheeran besøgte sidst Budapest i 2019, da han optrådte på Sziget-festivalen. I 2024 kom han igen til den ungarske hovedstad for at optræde i Puskas Arena. For at gøre tingene endnu bedre kommer han ikke alene, men han kommer sammen med Calum Scott. Kunne du tænke dig at være der i Puskas Arena for at nyde et af højdepunkterne på kalenderen i Budapest i 2024?

Ed Sheeran-koncerten er sat til den 20. juli 2024. Spillestedet er Puskas Arena, hvilket betyder, at der vil være mere end 60.000 mennesker til stede for at lytte og synge sammen med Ed Sheeran. Det, der gør dette endnu mere cool, er det faktum, at Ed Sheeran kun vil lave få koncerter i løbet af sommeren 2024, og Budapest er en af de heldige byer, der er på listen. Dette er med andre ord en af få chancer for at lytte til kunstneren live i 2024.

Billetterne til Ed Sheeran-koncerten lægges ud til salg i Ungarn den 26. oktober kl. 10:00, og billetterne forventes at blive solgt inden for få timer. Læser du dette meget senere, kan du højst sandsynligt forvente, at alle billetterne er udsolgt. Som følge heraf er den eneste måde at være der på hjørnearenaen ved at købe en billet brugt før koncerten uden for arenaen, eller ved at købe billetter online på en brugt billetside. Hvis det lyder interessant, så brug linket længere nede i artiklen.

Ed Sheeran Budapest 2024

Dato: 20. juli
Placering: Puskas Arena

Billetter: Eventim
Second-hand billetter: Viagogo

Hvordan kommer man til koncertstedet?

Kunne du tænke dig at være med til Ed Sheeran-koncerten i Budapest? Det er nemt at komme til stedet med offentlig transport. Den nærmeste metrostation er Puskas Ferenc Stadion (rød linje). Derfra kan du gå til stedet inden for 5 minutter.

Hvis du ankommer i bil, kan du parkere din bil i gaderne omkring spillestedet, men det vil højst sandsynligt være ekstremt svært at finde en gratis parkeringsplads inden koncertstart. Som et resultat kan du prøve at parkere din bil i det populære indkøbscenter ved navn Arena Plaza, som ligger tæt på stedet. En anden mulighed er at parkere et andet sted i byen og derefter bruge metroen for at komme til spillestedet.

Er der gode overnatningsmuligheder i nærheden af Puskas Arena?

Kunne du tænke dig at bo på hotel eller lejlighed tæt på Puskas Arena? Det kan være ideelt, ikke kun til koncerten, men også fordi det er nemt at komme til byens centrum med metroen på få minutter. Nedenfor kan du se et kort, der viser stadion og hoteller og lejligheder i nærheden. Du kan scrolle ind og ud for at få endnu flere muligheder.

Booking.com

Det er nemt at finde et hotel eller en lejlighed, der passer til din pengepung, da kortet ovenfor også giver et skøn over omkostningerne for de forskellige værelser og lejligheder.

Hvor meget tid har jeg brug for at rejse fra lufthavnen til Puskas Arena?

Flyver du til Budapest kun for at se og opleve Ed Sheeran-koncerten? Er du bekymret for, at du kan komme for sent? Hvor meget tid har du brug for at rejse mellem lufthavnen i Budapest og Ed Sheeran-koncerten i Puskas Arena?

Hvis du ankommer til lufthavnen og har en taxa, der venter på dig (eller hvis du hopper i den første og bedste førerhus, du kan finde), så skal du forvente, at rejsetiden til arenaen er cirka 30 minutter. Da koncerten er ret sent, burde der ikke være forsinkelser på grund af trafikken, men hvis du regner med 45 minutter fra lufthavnen til stadion, skal du helt sikkert ankomme efter planen.

Hvilke andre byer vil Ed Sheeran besøge i løbet af sommeren 2024?

Vi ved ikke alt endnu, men lige nu ser det ud til, at Ed Sheeran optræder i Lucca (Italien), Gdansk (Polen), Hradec Karlove (Tjekkiet), Zagreb (Kroatien) og Kaunas (Litauen) udover Budapest (Ungarn).

Sker der andre ting i Budapest i disse dage i Budapest?

Leder du efter forslag til andre aktiviteter og programmer i Budapest? Vores bedste råd er at kigge i vores Budapest-kalender for at finde ud af mere om andre koncerter, festivaler, markeder, sportsbegivenheder og happenings i Budapest,

Date

Jul 20 2024

Time

All Day

Location

Puskas Arena
Puskas Arena
Category

Leave a Reply