Garden of Lights

Der er noget særligt ved lys, da de bringer håb og glæde i mørket. Garden of Lights i Budapest handler om det! I stedet for at blive inde i mørket, giver Garden of Lights dig en grund til at forlade din bolig i Budapest for at opdage en magisk verden i den fantastiske Füvészkert (en botanisk have).

Garden of Lights er et internationalt koncept, der startede i Polen, og det har siden da spredt sine udstillinger til flere lande, herunder Ungarn. 2023 er det første år, hvor Garden of Lights er i Budapest, og de har fundet en smuk beliggenhed, der er let tilgængelig ved at vælge Füvészkert.

Da vi selv besøgte parken, havde vi konstant denne “wow”-følelse. De udstillede figurer og hele temaet var særdeles godt lavet, og vi er fristet til at omtale det som magisk. Vi havde endda nogle børn med under besøget, og efter at have gået gennem hele parken ville de faktisk gøre det igen.

Det er muligt at tage fantastiske billeder i Garden of Lights, men det er umuligt fuldt ud at dele atmosfæren og den magi, du får, når du går i parken og ser den med dine egne øjne.

Garden of Lights

Hvad handler Garden of Lights om?

Fra 2023 har Garden of Lights i Budapest temaet: “Alice i Eventyrland.” Hvis du kender historien, vil du genkende karaktererne, genstandene og historien, når du går gennem parken. Det er en fantastisk oplevelse, mens du går gennem historien, men selvom du ikke kender Alice i Eventyrland, vil du stadig nyde alle genstandene, der er oplyst i parken.

Garden of Lights Budapest 2023

Datoer: 20. oktober 2023 – 3. marts 2024
Placering: Füvészkert
Tema: Alice i Eventyrland

Hvornår åbner og lukker Garden of Lights?

Parken åbner omkring kl. 17.00 og er åben til kl. 20.00 de fleste ugens dage. Da det bliver tidligt mørkt i denne periode af året, kan du trygt ankomme når som helst i åbningstiderne og stå forbløffet over de smukke lys i parken. Du kan finde de nøjagtige åbningstider og købe billetter på https://gardenoflights.com/en/budapest

Hvor meget koster det at Garden of Lights?

Hvis du køber en fuldprisbillet, koster det dig 4100 HUF. En billet med rabat koster 3800 HUF.

Hvordan kan jeg rejse til Füvézskert?

Hvis du vil besøge Garden of Lights, er den bedste måde at komme dertil med taxa eller via Budapests metrosystem. Det nærmeste metrostop er stoppestedet Semmelweiss Klinikak på den blå metro.

Hvor lang tid tager det at besøge parken?

Dette afhænger meget af, hvor meget tid du vil bruge i parken. Hvis du vil gå hurtigt gennem parken, kan du afslutte på mindre end 30 minutter. Men de fleste mennesker, der tager billeder og nyder parken, vil tilbringe 60-90 minutter der. Der er toiletter til rådighed, så du behøver ikke bekymre dig om sådanne ting.

Er det pengene værd?

Entrégebyret, der svarer til omkring 10 Euro, kan føles meget (for nogle), og vi kan forestille os, at en stor familie i Ungarn vil have problemer med at betale en sådan entré og få hele familien med. Men hvis du ser på, hvad du får, og at oplevelsen varer i cirka en time (afhængigt af din hastighed), er det overraskende pengene værd. Det vil give dig en oplevelse at huske, og vi kan varmt anbefale Garden of Lights til besøgende, der kommer til Budapest på udkig efter et underholdende og glædeligt program en eftermiddag.

Billeder fra Garden of Lights i Budapest.

Kunne du tænke dig at læse mere om andre ting, der sker i Budapest? Du kan finde masser af information på vores side om, hvad der sker i Budapest!

Har du været i Lysets Have i Budapest? Har du en kommentar eller et spørgsmål? Brug kommentarfeltet herunder og lad os høre fra dig!

Date

Oct 20 2023 - Mar 03 2024
Expired!

Time

All Day

Location

Füvészkert
Füvészkert
Category

Leave a Reply