Home Events Festivaler Gourmetfestival

Gourmetfestival

Fra 21. maj til 24. maj er det tid for gourmetfestival i Budapest igen. Det er organiseret i Millenaris-parken, der ligger bag Mammut-indkøbscentret på Buda-siden, ikke langt fra Szell Kalman ter (metrostation på den røde metrolinje).

På denne festival kan du smage Ungarns delikatesser. De mest berømte konditorier og Michelin-stjerne restauranter er repræsenteret på denne festival. Derudover er kendte vinbutikker og producenter også til stede, så her kan du kombinere lækre godklasse af god klasse med slik på deres bedste og fantastiske ungarske vin.

Gourmet festival

Det er ikke gratis at komme ind på festivalen, så du er nødt til at forberede dig på at betale et lille entré, når du ankommer til området, og derefter bare smage og drikke og nyde livet inde (du betaler for det du spiser og drikker, selvfølgelig) inde også).

Gourmetfestival 2020

21-24 maj
Millenarisparken

Så er det bare at hygge sig i Budapest, og hvis der er noget andet, kan vi hjælpe med bare at kontakte os. Vi hjælper gerne med reservationen af ​​flodkrydstogter på Donaubryggeribesøg og andre spændende programmer!

I øvrigt finder du en dejlig liste over ting, der sker i Budapest her i vores guide, så bare kig dig omkring!

Tags: ,

Date

May 21 - 24 2020
Expired!
Millenaris Park, Budapest

Location

Millenaris Park, Budapest
Millenaris Park, Budapest
Category