Home Events - Budapest Guide Festivaler Jødisk sommerfestival 2024

Jødisk sommerfestival 2024

Den jødiske sommerfest går tilbage til 1998, da den blev arrangeret for første gang. Nu er den arrangeret flere steder i Budapest, herunder synagogen af ​​Dohány-gaden, som er den tredje største af alle synagoger i verden.

Den store synagogen er kendt for sin arkitektoniske stil og har plads til omkring 3000 mennesker inde. Men dette er ikke det eneste sted, der er i brug. Udover synagogen vil andre steder såsom Balint House, Wesselenyi 17, Budapest Music Center og lignende spillesteder være i brug til festivalen.

Målet med den jødiske sommerfest er at lade folk se og opleve den jødiske kultur ved at se deres historie, som virkelig er gammel, men som stadig har en stor indflydelse på verden i dag.

Den jødiske sommerfestival i Budapest

Du kan også se og købe mange bøger og besøge specielle udstillinger. Vil du gerne lære det jødiske køkken bedre at kende? Der er flere kosher restauranter i området værd at besøge.

Koncerterne og programmet varierer hvert år, men der er en lang række klassiske koncerter, balletter, klezmermusik, populær musik.

Jødisk sommer og kultur-festival 2024

8. september – 18. september

Mere information findes på https://www.zsidokulturalisfesztival.hu/

Synagogen i Budapest
Synagogen i Budapest

Vil du vide mere om andre programmer og begivenheder i Budapest? Se vores Budapest-kalender.

For mere information om andre seje programmer og aktiviteter i Budapest, kig rundt i Budapest Guide. Her kan du læse om private lufthavnstransfer, vinsmagningsprogrammer og masser af andre velsmagende og dejlige oplevelser.

Tags: ,

Date

Sep 08 - 18 2024

Time

All Day
Category