Home Events - Budapest Guide Festivaler Rosé og mousserende vinfestival 2024

Rosé og mousserende vinfestival 2024

Kan du lide lyden af ​​rosévin og masser af mousserende vin? Ønsker du at smage dette og mere på en festival i den smukke byparken i Budapest? Kom til rosé og mousserende vinfestival!

Der er masser af fantastiske festivaler og begivenheder, der sker i Budapest hvert år. Den årlige vinfestivalen i september er måske den mest berømte vinbegivenhed, men hvis du har en særlig interesse i roséviner og mousserende vin, er dette den festival, du skal besøge.

I festivalområdet er der levende koncerter, programmer og specielle telte til børn, og masser af standsninger, hvor man både kan spise og drikke.

Festivalen er gratis, men hvis du vil købe vin i området, bliver du nødt til at købe det officielle festivalglas, der koster 1800 HUF.

Rosalia-festival i Budapest

Rosalia-festivalen i Budapest 2024

Sted: City Park
Dato: 31 maj – 2 juni

Hvordan kan jeg komme til festivalområdet?

  • Kør med den gule metro til Hösök tere eller til Szechenyi fürdő.
  • Kør med bus 20E, 30, 30A, 105, 230 til Hösök tere (Heroes Square)
  • Kør med trolleybus 75, 79 til Hösök tere.

Andre interessante programmer i Budapest?

Ønsker du at vide mere om andre interessante begivenheder og programmer i Budapest? Se vores Budapest-kalender lige her!

Vil du smage endnu mere vin? Læs om vores forskellige vinsmagningsprogrammer i Budapest lige her. Vi kan også hjælpe dig med en privat lufthavnstransport, med guidede ture, og vi kan hjælpe dig med at booke en sejltur på Donau!

Nyd din rejse til Budapest!

Tags:

Date

May 31 2024 - Jun 02 2024
Expired!

Location

Byparken
Byparken
Városliget Budapest
Category