Sziget Festival

Har du hørt om Sziget-festivalen i Budapest? Det er den største musikfestival i Budapest hvert eneste år og en vidunderlig oplevelse. Der er omkring 500.000 mennesker, der kommer til festivalen, og masser af kendte kunstnere, som du har ønsket dig at se i lang tid.

I 2023 arrangeres naturligvis en ny Sziget-festival. Arrangementet finder sted på den såkaldte Hajogyari-ø, som ligger lidt nord for Margaret Island. Her er der koncerter fra start til slut, og du vil bestemt ikke føle dig ensom, hvis du tager til øen.

Sziget festivalen i Budapest

Sziget-festival i Budapest i 2023

Nogle vælger at bo i telte på øen, men de fleste vælger at bo på hoteller eller lejligheder i nærheden og derefter gå ind på øen hver dag for at lytte til hvad der er interessant. Hvis du har brug for hjælp til transport fra lufthavnen til festivalen, kan du læse mere om vores lufthavnstransporttjeneste her.

Vil du se lidt af Budapest, inden du ankommer til festivalen? Vi kan tage dig direkte på en guidet tur i Budapest, inden vi kører til festivalen. Så kan du feste og nyde musik resten af ​​dit ophold med god samvittighed, da du ved, at du allerede har set de vigtigste seværdigheder i Budapest inden din ankomst!

Sziget-festival i 2023

Årets festival afholdes mellem 10. august og 15 august.

Hvem kommer til Sziget i 2023?

Billie Eilish, David Guetta, Florence + the Machine, Imagine Dragons, Sam Fender, Niall Horan, YUNGBLUD, Foals, Diplo, Jamie xx, M83, Moderat, Sven Väth, Mimi Webb, Nothing But Thieves, Two Feet, Viagra Boys, Amyl And The Sniffers, 070 Shake, TV Girl, Dixon, Uncle Waffles, Frank Carter & The Rattlesnakes, Baby Queen, The Comet Is Coming, Easy Life, Youngr, Los Bitchos, Destroy Boys, Kelly Lee Owens (DJ set), Mall Grab, Partiboi69, Parra For Cuva, Jungle By Night, yuné pinku (DJ set), Hannah Grae.

Mere information om festivalen findes på https://szigetfestival.com/en-int/

Hvor meget koster Sziget-festivalen?

Hvis du køber en billet, der er gyldig for hele festivalen, er prisen omkring 95.000 HUF. Dette er et tilbud til dem, der køber tidligt, da den officielle pris er 111 900 HUF.

Glem ikke at læse videre her i vores Budapest-guide for at få flere oplysninger om andre spændende begivenheder i Budapest. Hvis du gerne vil være med på vores populære bryggeribesøg med 4 madretter, 4 øl og 4 palinka samt en rundvisning i bryggeriet, er der noget, vi kan hjælpe med hele året rundt. Det samme gælder for flod krydstogter på Donau, vin middage og meget mere.

Hav en god tur!

Tags:

Date

Aug 10 - 15 2023

Time

All Day
Hajogyari Sziget, Budapest

Location

Hajogyari Sziget, Budapest
Hajogyari Sziget, Budapest
Category