Sziget Festival 2024

Har du hørt om Sziget-festivalen i Budapest? Det er den største musikfestival i Budapest hvert eneste år og en vidunderlig oplevelse. Der er omkring 500.000 mennesker, der kommer til festivalen, og masser af kendte kunstnere, som du har ønsket dig at se i lang tid.

I 2024 arrangeres naturligvis en ny Sziget-festival. Arrangementet finder sted på den såkaldte Hajogyari-ø, som ligger lidt nord for Margaret Island. Her er der koncerter fra start til slut, og du vil bestemt ikke føle dig ensom, hvis du tager til øen.

Sziget festivalen i Budapest

Sziget-festival i Budapest i 2024

Nogle vælger at bo i telte på øen, men de fleste vælger at bo på hoteller eller lejligheder i nærheden og derefter gå ind på øen hver dag for at lytte til hvad der er interessant. Hvis du har brug for hjælp til transport fra lufthavnen til festivalen, kan du læse mere om vores lufthavnstransporttjeneste her.

Vil du se lidt af Budapest, inden du ankommer til festivalen? Vi kan tage dig direkte på en guidet tur i Budapest, inden vi kører til festivalen. Så kan du feste og nyde musik resten af ​​dit ophold med god samvittighed, da du ved, at du allerede har set de vigtigste seværdigheder i Budapest inden din ankomst!

Sziget-festival i 2024

Årets festival afholdes mellem 7. august og 12 august.

Hvem kommer til Sziget i 2024?

Vi ved ikke meget om, hvem der kommer til Sziget i 2024 endnu, men her er nogle af de bands og kunstnere, vi ved, kommer til festivalen.

Sam Smith, Fred Again, Martin Garrix, Stormzy, Louis Tomlinson, Big Thief, Anotr, Liberato og mange andre.

Mere information om festivalen findes på https://szigetfestival.com/en-int/

Hvor meget koster Sziget-festivalen?

Hvis du køber en billet, der er gyldig for hele festivalen, er prisen omkring 95.000 HUF. Dette er et tilbud til dem, der køber tidligt, da den officielle pris er 111 900 HUF.

Vil du bo på hotel/lejlighed tæt på festivalen?

Her har du et kort, der viser nogle hoteller og andre overnatningsmuligheder tæt på festivalområdet. Det er nyttigt at bo tæt på, da det gør, at du hurtigt kan bevæge dig mellem din seng og festivalområdet!

Booking.com

Glem ikke at læse videre her i vores Budapest-guide for at få flere oplysninger om andre spændende begivenheder i Budapest. Hvis du gerne vil være med på vores populære bryggeribesøg med 4 madretter, 4 øl og 4 palinka samt en rundvisning i bryggeriet, er der noget, vi kan hjælpe med hele året rundt. Det samme gælder for flod krydstogter på Donau, vin middage og meget mere.

Hav en god tur!

Tags:

Date

Aug 07 - 12 2024

Time

All Day

Location

Hajogyari Sziget, Budapest
Hajogyari Sziget, Budapest
Hajogyari Sziget, Budapest
Category