Home Events - Budapest Guide Festivaler Vingardium Borliget 2024

Vingardium Borliget 2024

Vin handler om mere end blot at drikke; det handler om kultur, en livsstil og fællesskab med mennesker. Kunne du tænke dig at besøge en vinfestival i Budapest, der er meget populær blandt lokalbefolkningen, og slet ikke kendt blandt turister? Vingardium Borliget er stedet at tage hen!

Denne festival arrangeres i det sekstende distrikt i Budapest, i den smukke park ved navn “Erzsebetliget.” Det er helt gratis at komme ind på området under festivalen, men du skal købe det officielle festivalglas, hvis du vil drikke vin og nyde workshops på festivalområdet.

På festivalområdet finder du også masser af andre programmer. Der er normalt lavet et escape room til arrangementet, der er legepladser for børn, en scene med levende musik og meget mere.

Vingardium Borliget 2024

Datoer: desværre aflyst i 2024… vi håber, at begivenheden vender tilbage igen i 2025.
Sted: Erzsebetlighed

Hvordan kommer jeg til festivalområdet?

Dette er ikke i centrum af Budapest, så du har sandsynligvis brug for hjælp til at besøge festivalområdet. Den bedste måde at besøge området på er ved at bruge en taxa (i hvert fald den mest bekvemme), men en meget billigere løsning er at bruge offentlig transport.

Rejs til endestationen på den røde metrolinje (Örz Vezér tér).

  • Derfra rejser du enten med HEV (grønt tog) til stoppestedet Imre utca, eller med bus 176E eller 276E til Hunyadvár utca.

Du er nu klar til at besøge festivalen. Vi håber du vil nyde det. Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, så brug kommentarfeltet nedenfor.

Kunne du tænke dig at læse om andre vinfestivaler i Budapest eller andre programmer, koncerter, udstillinger eller markeder? Tag et kig på denne side for at finde ud af, hvad der sker i Budapest!

Tags:

Date

Jun 07 - 08 2024
Expired!

Time

All Day

Location

Erzsebetliget
Erzsebetliget
Category