Home Events - Budapest Guide Festivaler Vingardium In The City 2024

Vingardium In The City 2024

Vingardium Borliget er en populær vinfestival uden for Budapests indre by. Det er meget populært, og en begivenhed, der for det meste besøges af lokalbefolkningen. Nu har holdet bag festivalen skabt en ny endagsfestival i Budapests indre by med navnet “Vingardium In The City.” Arrangementet arrangeres i det fantastiske Bálna Cultural Center ved siden af Donau, hvilket gør det til en begivenhed, der er værd at besøge både for vinsmagningens skyld og for beliggenhedens skyld.

Kommer du til festivalen, kan du smage vin fra nogle af de bedste vinmagere i Ungarn. Dette ledsages af mad skabt af kendte fødevareproducenter i Ungarn, og med kunstnere og begivenheder, der sker på scenen inde i komplekset.

Der er en entré på 14.000 HUF, hvis du betaler på stedet. Dette inkluderer festivalglasset og en smagsmulighed fra de forskellige vinmarker, der er til stede på festivalen (mere end 20). Der er også early-bird-billetter tilgængelige, hvis du reserverer din billet før festivalen.

Vingardium In The City 2024

Sted: Bálna
Dato: 5. oktober

Placeringen er i den såkaldte Bálna (hval). Dette er den store glashal bag den kente markedshallen i Budapest. Som følge heraf har det en meget central beliggenhed og ligger smukt ud til Donau. Du kan nemt rejse til arrangementet ved at bruge sporvognslinje nummer 2, eller ved at bruge metrolinje fire til stationen Fövam tér og gå derfra.

Festivalens hjemmeside er kun tilgængelig på ungarsk, men med Google Translate kan du stadig finde den nyttig: https://vingardium.hu/.

Læs mere om andre begivenheder, festivaler, markeder og udstillinger i Budapest i vores Budapest-kalender.

Tags:

Date

Oct 05 2024

Time

All Day

Location

Bálna
Bálna
Category