Julemarkederne i Budapest i 2019

Hvornår arrangeres julemarkederne i Budapest i 2019? Hvor er de største julemarkeder? Her kan du finde alle de oplysninger, du har brug for om julemarkederne i Budapest!

Der er to store julemarkeder i Budapest. Den største ligger på Vorosmarty-pladsen i hjertet af byen. De andet julemarkeder er beliggende ved Saint Stephens-basilikaen. Begge er fantastiske julemarkeder, og de ligger kun 500 meter fra hinanden.

 Julemarkedet ved basilikaen i Budapest
Julemarkedet ved basilikaen i Budapest – Kilde: Facebook

Julemarkedet på Vorosmarty-pladsen i 2019

Julemarkedet på Vorosmarty-pladsen er åbent hver dag fra 8. november (2019) til 1. januar (2020). Den lukker omkring kl. 13.00 den 24. december, men derudover vil den være åben fra kl. 10.00 indtil sent på aftenen hver dag.

Julemarkedet ved basilikaen

Dette julemarked åbner også dagligt omkring kl. 10.00 og forbliver åbent indtil ganske sent på aftenen. Markedet lukker først tidligt den 24. december.

Den store åbning vil være den 22. november, og julemarkedet forbliver åbent indtil 1. januar i 2020.


Der vil være masser af gode ting værd at købe på begge julemarkeder, og endnu flere ting værd at spise og drikke.


Hvis du vil have hjælp til din lufthavnstransport i Budapest, booke en vinsmagning, en bådtur på Donau eller måske et bryggeribesøg, skal du klikke på linkene for at få flere oplysninger om disse populære Budapest-programmer.

Overvejer du også en tur til Prag? Læs mere om julemarkederne i Prag lige her.