Matyas Pince

Mátyás Vinstuen har betjent sine gæster siden 1904 og er en meget populær restaurant blandt Budapests besøgende. Den er opkaldt efter kong Matthias, som også lagde navn til Matthiaskirken. Den ligger ved Donaus bred lige ved siden af Elisabethbroen. De tilbyder et bredt udvalg i vine, og de er meget stolte af deres fiskesuppe, en ungarsk specialitet. De har også “fyldte paprika” på menuen. Bemærk også dekoreringen af restauranten indvendig, den er meget flot!

Restauranten har live sigøjnermusik hver aften, men for de der er interesseret i folkemusik og traditioner tilbyder de en lille opvisning hver onsdag og torsdag aften kl. 20.00. Hvis du har planer om at tage derhen, så vær sikker på at få bestilt bord!

Mátyás Pince Budapest
Adresse: 1056 Budapest, Március 15. tér 7-8

Denne restaurant lukkede under COVID-19 og har ikke åbnet siden. Den åbner muligvis i fremtiden, men det er umuligt at besøge denne restaurant i øjeblikket.

Billeder: Matyas Pince

One thought on “Matyas Pince

  1. Helmer Thomsen says:

    Er lige kommet hjem fra Budapest, hvor vi b.la. var ude og spise på Matyas Pince. Maden var ikke pengene vær. Forretten var god, og suppen kunne spises, men hovedretten bestod af et tyndt (ca 8 mm)kød, som var kørt igennem en nålemaskine, for at gøre det mørt, tilbehøret var helle ikke noget at råbe hurra for. Deserten var noget med svedsker, og da jeg ikke kan lide svedsker, var det heller ikke noget for mig, men det er selvfølgelig en smagssag. Hvis det er dand og sang man vil opleve, er det et udmærket sted, men hold jer fra maden.

    Venlig hilsen
    Helmer

Leave a Reply