EM i håndbold 2014 i Ungarn og Kroatien

Euro 2014 Handball

Euro 2014 HandballDet er ikke længe før det er tid til EM i håndbold, og i 2014 vil dette blive arrangeret af Ungarn og Kroatien. De fleste og de afgørende kampe bliver spilt i Ungarn, men nogle foregår i Kroatien.

Der er 16 lag der deltager i EM i håndbold i 2014. Åbningskampen skal spilles den 7. december, og finalen spilles i Budapest December 21.

De nasjoner, der deltager i turneringen, er Ungarn, Rusland, Spanien og Polen (som er i gruppe A og spille deres puljekampe i Gyor, by 130 km fra Budapest).

I gruppe B, finder vi Danmark, Norge, Rumænien og Kroatien, og disse spille deres puljekampe i Fonix Csarnok i Debrecen, en by beliggende cirka 235 kilometer fra Budapest, i den nordøstlige del.

I gruppe C, finder vi vores svenske naboer, og i tillæg til dem Tyskland, Holland og Kroatien. Kampe i denne gruppe vil blive afspillet i den kroatiske by Varazdin.

I gruppe D spiller Montenegro, Frankrig, Serbien og Slovakiet, og med kampen her spilles i Osijek.

Hvis Danmark fremrykkende fra gruppespillet, som vi håber bestemt, vil vi fortsætte med at spille våres kampe i Debrecen, og hvis vi derefter går videre derfra, vil de site  kampe vil blive spillet i Budapest Sports Arena i Budapest.

Transport til Debrecen

Hvis nogen ønsker hjælp med transport til Debrecen fra hotel i Budapest, eller lige fra lufthavnen, kan vi hjelpe med dette. Prisen for en bil med 1-3 personer koster 75.000 HUF per vej, mens fra 4-7 personer koster 90.000 HUF. Hvis du er fra 8 personer og op til 15 personer, kan vi arrangere minibus, der koster 130.000 HUF per vej. Kontakt os venligst, hvis du ønsker hjælp til dette. For at gøre transporten endnu mere hyggelig, vi også kombinere transport til Debrecen med vinsmagning og frokost i Eger, at gøre turen lidt sjovere!

Hoteller i Debrecen

Hvis du ønsker at bo på de bedste af de bedste hoteller i Debrecen er uden tvivl Hotel Divinus stedet du skal booke. Hvis det ikke er så vigtigt med fem-stjernede luksushotel er Hotel Centrum utrolig populær, og et sted der har fået meget ros fra besøgende, der har vært innom. Men det er klogt at være opmærksom på at der er en masse af besøgende til byen denne perioden, så det betaler sig at bestille hotelværelser så hurtigt som muligt!

Programmer i Budapest

Hvis du har et par timer eller dage til overs i Budapest i løbet af mesterskabet, er vi glade for at hjælpe dig med guidede ture, vinsmagninger, bryggeribesøg og lignende. Tryk på links for mere information om disse programmer, ellers kan du læse vores artikel om juleaktiviteter i Budapest.