Home Events - Budapest Guide Sport EM i fodbold: Hvor kan man se det i Budapest?
Fodbold EM i Budapest

EM i fodbold: Hvor kan man se det i Budapest?

Det ungarske landshold i fodbold har kvalificeret sig til EM i fodbold for tredje gang i træk. Som et resultat vil de bære de ungarske farver og kæmpe for landets ære igen, da EM i fodbold arrangeres i Tyskland i juni og juli 2024. Denne artikel giver nogle oplysninger om det ungarske hold, og hvad de kan forvente , men mest af alt information om, hvordan du som fodboldentusiast kan se de forskellige kampe fra turneringen, når du besøger Budapest.

De færreste anser det ungarske hold for at være blandt favoritterne til at vinde EM i fodbold. Ærligt talt tror ungarerne heller ikke, at de vil vinde. Men det ungarske hold er en hård modstander, og det er derfor, de formåede at kvalificere sig til knockout-fasen under EM 2016 (efter at have vundet deres gruppe foran Portugal, som senere vandt turneringen, Østrig og Island). Desværre endte det hele hurtigt i knockout-fasen efter at have tabt 4-0 mod Belgien.

I 2021 endte ungarerne i en meget hård gruppe sammen med Portugal, Frankrig og Tyskland. Det startede med et grimt 3-0-tab mod Portugal, inden de spillede uafgjort mod Frankrig, for derefter at spille uafgjort mod Tyskland i sidste kamp. Heller ikke en dårlig præstation, men desværre ikke nok til at nå knockout-stadiet.

Til sommer skal Ungarn spille mod “lettere” hold end i 2021, men det er svært at forudsige, om de kan kvalificere sig til knockout-fasen eller ej.

Ungarns kampe under EM 2024.

Ungarn endte i gruppe A under EM i fodbold. Udover Ungarn består gruppen af Tyskland, Skotland og Schweiz. Ungarn skal spille mod de forskellige hold på følgende datoer og tidspunkter.

  • 15. juni, 15.00: Ungarn – Schweiz (RheinEinergieStadion, Köln)
  • 18. juni, 18.00: Ungarn – Tyskland (MHPArena, Stuttgart)
  • 23. juni, 21.00: Ungarn – Skotland (MHPArena, Stuttgart)

Det her bliver ekstremt interessant. Kunne du tænke dig at heppe på ungarerne, ledet af Marco Rossi (en italiensk herre)? Her har du nogle forslag til, hvor du kan se begivenheden, mens du er i Budapest.

Hvor kan man se EM i fodbold i Budapest.

Vi har allerede skrevet en artikel om, hvordan man kan se sommer-OL i Paris i Budapest, og informationen her minder meget om den information.

På et tv, hvor du bor, eller online.

Den nemmeste mulighed er at se kampene på M4 på et tv, hvor du bor i Budapest. Kanalen er tilgængelig på alle tv’er i Ungarn og kommer uden ekstra omkostninger, så den er tilgængelig overalt, hvor du finder et tv. De har også livestreams af hver enkelt kamp på deres hjemmeside, hvilket gør det nemt at se alle kampe, selvom du ikke har et tv i nærheden. For mere information om, hvordan du ser EM i fodbold online, se denne artikel.

På en bar, en restaurant, café eller en pub i Budapest.

Der er masser af steder, hvor du kan se EM i fodbold i Budapest. Her har du et par muligheder.

  • Champs Pub (Dohány utca)
  • Champs Sziget (Margaret Island)
  • Pointer 5 (flere steder i Budapest)
  • Jack Doyles bar (Pilvax köz).

Ved Szabadság tér (Frihedspladsen) i Budapest.

Dette er det mest populære sted at se sport offentligt i Budapest. Den har været brugt til de sidste sommer-OL, FIFA World Cups og EM i fodbold, så vi forventer, at den bliver brugt igen til dette formål i løbet af sommeren 2024. Den er nem at finde, bare gå fra St. Stephen’s Basilika i retning af det ungarske parlament, og du vil gå over denne fantastiske plads, som har en fantastisk atmosfære under de forskellige fodboldkampe.

Se EM i fodbold udendørs i Budapest på Szabadság Tér.
Se EM i fodbold udendørs i Budapest på Szabadság Tér.

Glem ikke at møde op og heppe på dit yndlingsland, men juble altid med respekt og bliv ikke sur, hvis dit hold taber. Det handler om sport og at have det dejligt, at fejre livet sammen med andre. Medbring dit glade humør og hav en vidunderlig tid, mens du ser EM i fodbold, mens du besøger Budapest.

Hvis du vil læse mere om andre ting, der sker i Budapest, så besøg vores Budapest-kalender.

Tags:

Date

Jun 14 2024 - Jul 14 2024

Time

All Day
Category

Leave a Reply