Home Events - Budapest Guide Festivaler Forårsfestival i Budapest

Forårsfestival i Budapest

Hvert år er der en forårsfestival i Budapest, hvilket betyder, at der også vil være en sådan festival i 2020. I perioden mellem 3. april og 19. april arrangeres i forbindelse med festivalen dusinvis af koncerter, og derudover er der normalt et stort forår / påske marked på Vorosmarty Square, meget lig det traditionelle julemarked.

Vårfestival Budapest

I løbet af forårets festival er der primært klassisk musik og lignende eom-stande på programmet. Her optræder de filharmoniske orkestre, der er balletforestillinger, operaprogrammer og derudover er der adskillige udstillinger på museer og foredrag og mere.

Hvis du synes, det lyder interessant med vårfestival og klassiske koncerter og jazz-koncerter og andre lignende begivenheder, finder du meget specifikt program og billetinformation på følgende side: https://btf.hu/main

Der er mange spillesteder og spillesteder, der bruges under festivalen, så du finder begivenheder, der er centrale i Budapest, såvel som på koncertlokaler og lignende lidt længere uden for byens centrum.

Springfestivalen i Budapest i 2020

3 april – 19 april

Glem ikke det store forårsmarked, der også går hånd i hånd med forårets festival. Dette er næsten som det årlige julemarked, kun at det er mindre gløgg og mere af andre ting. Det ligger i Vorosmarty-pladsen og er et fantastisk sted at shoppe samt smage ungarsk gastronomi!

For mere information om, hvad der sker i Budapest, eller for anden information om privat lufthavnstransport i Budapestflodkrydstogter med mad eller andre programmer i Budapest, kig rundt her på www.budapestungarn.dk.

Tags:

Date

Apr 03 - 19 2020
Expired!
Category