Home Events - Budapest Guide Festivaler International bogfestival

International bogfestival

Er du en lille bogorm, der vil møde andre, der elsker at læse bøger? Eller måske vil du møde berømte forfattere? Du har muligheden, hvis du vælger at besøge den internationale bogfestival i Budapest!

Den årlige bogfestival er et højdepunkt for dem, der elsker litteratur. Der kommer tusinder af ivrige læsere her såvel som mange kendte forfattere, der besøger. Derudover tildeles priser også til forfattere her.

International bogfestival i Budapest

Den internationale bogfestival i Budapest arrangeres normalt i Millenaris Park, et stort område og en lav lunge på Buda-siden, ikke langt fra Mammut Shopping Center.

Bogfestival i 2020

Datoer: 20-23 april
Placering: Millenaris park
Berømte gæster: Szvetlana Alekszijevics, Jo Nesbo, R. F. Kuang og flere andre

Dette er blot en af ​​mange spændende begivenheder og festivaler i Budapest. Du kan læse mere om hvad der sker i Budapest her i vores Budapest Guide. Ønsker du yderligere hjælp med booking af lufthavnstransferbooking af flodkrydstogt eller måske en dejlig udflugt til Szentendre?

Læs videre her på www.budapestungarn.dk og kontakt os. Vi har hjulpet turister, der kommer til Budapest i over ti år, så vi har både erfaring og ekspertise, der vil hjælpe dig og din ledsager til et fantastisk ophold!

Date

Apr 20 - 23 2020
Expired!
Millenaris Park, Budapest

Location

Millenaris Park, Budapest
Millenaris Park, Budapest
Category