Volt festival

Dette er en artikel, der ikke kan knyttes fuldstændigt til Budapest, men da vi er fans af hele Ungarn, kan det være okay at skrive en artikel om Volt-festivalen, som er en af ​​Ungarns mest populære festivaler, dog ikke så populær som den mest berømte Sziget-festivalen.

Volt Festivalen i Ungarn

Volt-festivalen arrangeres i byen Sopron, som ligger lige på grænsen til Østrig i retning af Wien. Festivalen bliver større og større hvert år, og selvom der kun var “kun” omkring 70.000 besøgende til festivalen i 2008, var der i 2019 over 140.000 besøgende på festivalen. Hvert år kommer mange kendte kunstnere til at optræde. I 2014, inklusive Arctic Monkeys, Icona Pop, Hurts, 30 Seconds To Mars, MGMT og Woodkid, og da det også har kunstnere som John Newman, Parkway Drive, Rise Against, Motörhead, Parov Stelar Band, Lilly Wood & The Prick, Marilyon Manson og mange andre deltog i festivalen.

Volt Festival 2020

Volt kører fra 1. til 4. juli i 2020.

Hvis du ønsker en billet til hele festivalen, er prisen omkring 1500 NOK (ca. 45.000 HUF), men der er også dagsbilletter, muligvis VIP-billetter til dem, der ønsker at komme så tæt på kunstnerne som muligt.

Hvem optræder på Volt i 2020?

Nogle af dem, der vil optræde på Volt Festival i 2020, er:
Lenny Kravitz, Marshemello, Passager, The Pretty Reckless, Yungblud, Nervo, High Contrast Live, Funtcase og mange andre!

Hvis du har brug for hjælp til transport til Sopron for at deltage i festivalen, er det bare at kontakte os, da vi kan hjælpe med det. Et lille tip er, at det næsten kan være lettere at rejse fra Wien til Sopron lufthavn end fra Budapest til Sopron, men det finder du ud, selvom du planlægger turen.

Volt i Ungarn

Hvis du på den anden side flyver til Wien, anbefaler vi, at du besøger den norske Wien-guide for at få flere oplysninger om, hvad den østrigske hovedstad har at byde på!

For mere information om, hvad der sker i Budapest, eller booker en lækker ølmiddag på bryggeri, et lækkert flodcruise med middag eller måske en guidet tur med danskktalende guide i Budapest, kan du læse mere her på www.budapestungarn.dk.

Tags: ,

Date

Jul 01 - 04 2020
Expired!

Time

All Day

Location

Sopron, Hungary
Sopron, Hungary
Sopron, Hungary
Category